Δ. Ωραιοκάστρου: Υπογράφηκε η σύμβαση για την κατασκευή του έργου αναβάθμισης του δρόμου Μελισσοχωρίου-Λητής

Δ. Ωραιοκάστρου: Υπογράφηκε η σύμβαση για την κατασκευή του έργου αναβάθμισης του δρόμου Μελισσοχωρίου-Λητής

Ένα έργο που θα ενισχύσει την οδική ασφάλεια και θα βελτιώσει τις μετακινήσεις των οδηγών στην Δημοτική Ενότητα Μυγδονίας του Δήμου Ωραιοκάστρου τίθεται σε τροχιά υλοποίησης από την διοίκηση του Παντελή Τσακίρη.
Σήμερα το μεσημέρι στο Δημαρχείο Ωραιοκάστρου υπογράφηκε η σύμβαση για την κατασκευή του έργου αναβάθμισης του δρόμου Μελισσοχωρίου – Λητής. Τη σύμβαση υπέγραψαν ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης και ο Γιώργος Κουμιώτης, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας «Δρόμων Ανώνυμη Κατασκευαστική Τεχνική Εταιρεία», που ανέλαβε να υλοποιήσει το έργο. Παρόντες στην υπογραφή της σύμβασης ήταν η Έλενα Τόλια, προϊσταμένη της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών και Πολεοδομίας του Δήμου Ωραιοκάστρου και ο Δημήτρης Μεντζίνης, προϊστάμενος του Τμήματος Τεχνικών Υπηρεσιών και Τεχνικών Έργων.
 «Ξεκινάμε τη νέα χρονιά με την υλοποίηση ενός σημαντικού έργου, που θα βελτιώσει τις μετακινήσεις των οδηγών στη Μυγδονία. Σήμερα υπέγραψα τη σύμβαση για την εκτέλεση του έργου αναβάθμισης του δρόμου Μελισσοχωρίου – Λητής. Πετύχαμε να εξασφαλίσουμε χρηματοδότηση από το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών και ικανοποιούμε ένα πάγιο αίτημα των κατοίκων. Οι εργασίες αρχίζουν περί τα μέσα Μαρτίου και σε λίγους μήνες θα είμαστε έτοιμοι να παραδώσουμε στους πολίτες έναν ασφαλή οδικό άξονα. Συνεχίζουμε με έργα, κάνουμε καλύτερο τον τόπο μας», τονίζει ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης.
 «Στόχο έχουμε να αναβαθμίσουμε το οδικό δίκτυο του Δήμου μας και να αποδώσουμε στους κατοίκους πιο ασφαλείς και καλύτερους δρόμους, συνεχίζουμε να εργαζόμαστε προς αυτή την κατεύθυνση», προσθέτει ο κ. Τσακίρης.
 Υπενθυμίζεται πως η δημοτική αρχή πέτυχε να εξασφαλίσει χρηματοδότηση ύψους 400.000 ευρώ από το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών για την υλοποίηση του έργου «Συντήρηση οδού μεταξύ οικισμών Μελισσοχωρίου – Λητής».

 

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.