Είδαμε το παρελθόν,το παρόν και οραματιστήκαμε το μέλλον της Λίμνη Ωραιοκάστρου,βίντεο

Είδαμε το παρελθόν,το παρόν και οραματιστήκαμε το μέλλον της Λίμνη Ωραιοκάστρου

Υπό αντίξοες συνθήκες πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση που σκοπό είχε την ανάδειξη της Λίμνης Ωραιοκάστρου,εχθές στο δημαρχείο Ωραιοκάστρου.

Τρεις δυνάμεις ενώθηκαν με ένα κοινό στόχο,την αγάπη για το Ωραιόκαστρο και το περιβάλλον. Η Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας Σοφία Δημητιάδου, ο πρόεδρος του Περιβαλλοντικού Πολιτιστικού Συλλόγου Ωραιοκάστρου Γιώργος Χρζηγεωργίου και το oraiokastro24 και η Μαρίνα Γεωργιάδου παρουσίασαν όλους τους υγρότοπους που υπάρχουν στον δήμο Ωραιοκάστρου και ανέλυσαν περισσότερο την τεχνητή Λίμνη “Παναγιώτης Ισχνόπουλος”.

Δυστυχώς ο κεντρικός ομιλητής,ο εμπνευστής και δημιουργός της Λίμνης ο κ.Παναγιώτης Ισχνόπουλος λόγω προβλήματος υγείας απουσίαζε απο την εκδήλωση. Η τεχνολογία όμως κάλυψε την απουσία του και στην αίθουσα προβλήθηκε η συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο oraiokastro24

Στο τέλος της εκδήλωσης έγινε μια παραγωγική συζήτηση που θα ωφελήσει στην αξιοποίηση της περιοχής της Λίμνης για να γίνει πόλος έλξης,όπως της αρμόζει και να σφύζει απο ζωή. 

Οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας κύριοι Βαρτζόπουλος Δημήτρης και Αναστασιάδης Σάββας ήθελαν πολύ να είναι στην εκδήλωση αυτή αλλά δυστυχώς έπρεπε να είναι στη Βουλή.
Ο Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος κ Γιουτίκας Κωνσταντίνος από το Μόναχο έστειλε τον χαιρετισμό του και το ενδιαφέρον του για την εκδήλωση.
Όπως και οι δύο πρώην δήμαρχοι Νικόλαος Μπάτος και Αστέριος Γαβότσης δεν κατάφερα να είναι λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων.

Στην εκδήλωση βρέθηκαν και κατέθεσαν τις προτάσεις τους
ο πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαρμαρίδης Σταύρος 
ο επικεφαλής της παράταξης ΑΝ.Α.Σ.Α Παντελής Σκαρλάτος
ο επικεφαλής της παράταξης Συνεργασία Τώρα Πολυχρονίδης Ανέστης
ο δημοτικός σύμβουλος Ματσουκατίδης Θεόδωρος
ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Νεοχωρούδας Σαραμούρτσης Χρήστος
η αντιπρόεδρος τοπικού συμβουλίου Ωραιοκάστρου Τοψή Μαρία
η Ένωση Ποντίων Ωραιοκάστρου
ο Σύλλογος Κρητών Ωραιοκάστρου
ο Σύλλογος γυναικών Ωραιοκάστρου ΑΡΙΣΤΗ
ο Σύλλογος της Μονάδας Αυτιστικού Ατόμου ΕΛΠΙΔΑ
ο Σύλλογος ΣΥΝΥΠΑΡΧΩ
ο Εμπορικός Σύλλογος Ωραιοκάστρου και
κόσμος που πραγματικά ενδιαφερόταν να γνωρίσει το στολίδι του Ωραιοκάστρου πού είναι η λίμνη του!

Αισθητή ήταν η απουσία του δημάρχου Ωραιοκάστρου και η μη ενημέρωση απο πλευράς του δήμου  για την συγκεκριμένη εκδήλωση,κάτι το οποίο έγινε θέμα μέσα στην αίθουσα απο κάτοικο του Ωραιοκάστρου (σημείο στο βίντεο 57 λεπτά)

 

Απο πλευράς μας ευχαριστούμε όλους όσους αψήφισαν τις αντίξοες συνθήκες και βρέθηκαν μαζί μας και είδαμε το παρελθόν,το παρόν και οραματιστήκαμε το μέλλον της Λίμνης μας!

Για μια ακόμη φορά ευχαριστούμε τον Εμπορικό Σύλλογο Ωραιοκάστρου που η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του,τον αναγνώστη μας κ.Αιμίλιο Παπαδόπουλο για την παραχώρηση του υπέροχου φωτογραφικού υλικού και τα μέσα που μας στήριξαν:

Σήμερα γνωρίζουμε το στολίδι του Ωραιοκάστρου Ευχαριστούμε τους υποστηρικτές μας !

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.