Είναι επίσημο : Στις 27/9 παγκόσμιο φιλικό παιχνίδι, για τον ποδοσφαιρικό ΑΡΗ

[ad_1]

Για τα εισιτήρια της αναμέτρησης, καθώς και άλλες λεπτομέρειες, που αφορούν τη διεξαγωγή του μεγάλου φιλικού, θα υπάρξει νέα ανακοίνωση τις επόμενες μέρες.
Τη μεγάλη γιορτή με την Μπόκα Τζούνιορς στη Θεσσαλονίκη, στο φιλικό που θα γίνει στις 27 Σεπτεμβρίου, επισημοποίησε με ανακοίνωση ο Άρης.
«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη διεξαγωγή του φιλικού αγώνα με την Μπόκα Τζούνιορς, την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου, στις 21:00, στο Κλεάνθης Βικελίδης. 
Ο ΑΡΗΣ φέρνει ξανά στην Ελλάδα την ομάδα-θρύλο της Λατινικής Αμερικής, με οπαδούς σε όλο τον κόσμο, για μια ποδοσφαιρική παράσταση, οκτώ χρόνια μετά την πρώτη μας φιλική συνάντηση, σ’ ένα παιχνίδι που όλος ο ποδοσφαιρικός πλανήτης υποκλίθηκε στη «μαγεία» του Κλεάνθης Βικελίδης και στο μεγαλείο των οπαδών μας. 
Ραντεβού, λοιπόν, ξανά στις 27 του μήνα σε μια μεγάλη γιορτή για τον ΑΡΗ και τη Θεσσαλονίκη. 
Για τα εισιτήρια της αναμέτρησης, καθώς και άλλες λεπτομέρειες, που αφορούν τη διεξαγωγή του μεγάλου φιλικού με την Μπόκα Τζούνιορς, θα υπάρξει νέα ανακοίνωση τις επόμενες μέρες».

[ad_2]

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.