Εβδομάδα εργασιών απο την ΠΚΜ – Αναλυτικά τα σημεία και οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Εβδομάδα εργασιών απο την ΠΚΜ  Αναλυτικά τα σημεία και οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Εργασίες συντήρησης από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας
Αναλυτικά τα σημεία

1. Εργασίες συντήρησης στην 17η Επαρχιακή Οδό Σοχού-Πολυδενδρίου-Ασκού από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

2. Εργασίες συντήρησης επί της 30ης Επαρχιακής Οδού “Ρύσιο-Ταγαράδες-Βασιλικά” από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

3. Εργασίες καθαρισμού φρεατίων απορροής ομβρίων υδάτων στο παράπλευρο οδικό δίκτυο της Περιφερειακής Οδού Θεσσαλονίκης από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας


  1. Εργασίες συντήρησης στην 17η Επαρχιακή Οδό Σοχού-Πολυδενδρίου-Ασκού από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Εργασίες συντήρησης θα πραγματοποιηθούν στην 17η Επαρχιακή Οδό Σοχού-Πολυδενδρίου-Ασκού από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, από τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου έως και την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2020 και από τη Δευτέρα 9 Νοεμβρίου έως και την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2020.

Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες κοπής χόρτων και κλαδιών, καθώς και καθαρισμού του ερείσματος της 17ης Eπαρχιακής Oδού Σοχού-Πολυδενδρίου-Ασκού, από τον οικισμό Σοχού έως τον οικισμό Ασκού. Κατά την εκτέλεση των εργασιών η κίνηση των οχημάτων θα διενεργείται με εναλλάξ κυκλοφορία.

Οι εργασίες έχουν προγραμματιστεί να υλοποιηθούν από τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου έως και την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2020 και από τη Δευτέρα 9 Νοεμβρίου έως και την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2020 ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες, με ώρα έναρξης στις 07.30 π.μ.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και τα Τμήματα Τροχαίας Λητής και Ασπροβάλτας, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών


2.  Εργασίες συντήρησης επί της 30ης Επαρχιακής Οδού “Ρύσιο-Ταγαράδες-                        Βασιλικά” από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Εργασίες συντήρησης επί της 30ής Επαρχιακής Οδού “Ρύσιο-Ταγαράδες-Βασιλικά” θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου έως και την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2020.

Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες αντικατάστασης κατεστραμμένων στηθαίων ασφαλείας επί της 30ής Επαρχιακής Οδού “Ρύσιο-Ταγαράδες-Βασιλικά” στο ύψος της αερογέφυρας Ρυσίου και στις δύο κατευθύνσεις κυκλοφορίας. Οι εργασίες έχουν προγραμματιστεί να υλοποιηθούν από την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου έως και την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2020 ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες, με ώρα έναρξης στις 7.30 το πρωί.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Τροχαίας Θέρμης, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.


3.          Εργασίες καθαρισμού φρεατίων απορροής ομβρίων υδάτων στο                           παράπλευρο οδικό δίκτυο της Περιφερειακής Οδού Θεσσαλονίκης                                      από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Εργασίες καθαρισμού φρεατίων απορροής ομβρίων υδάτων στο παράπλευρο οδικό δίκτυο της Περιφερειακής Οδού Θεσσαλονίκης στην περιοχή των νοσοκομείων “Παπαγεωργίου” και “424 ΓΣΝΕ” θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου, την Τετάρτη 4 και την Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2020.

Οι εργασίες έχουν προγραμματιστεί να υλοποιηθούν στο τμήμα της παράπλευρης οδού από το “424 ΓΣΝΕ” (ισόπεδος κόμβος προς Πολίχνη) εώς και τη συμβολή της με τη δημοτική οδό από Ευκαρπία και την οδό εξόδου προς την Εξωτερική Περιφερειακή Οδό και στις δύο κατευθύνσεις της οδού καθώς και στις δύο κάτω διαβάσεις που συνδέουν το παράπλευρο δίκτυο εκατέρωθεν της Περιφερειακής Οδού.

Οι εργασίες θα εκτελεσθούν με διακοπή τμηματικά, μικρού μήκους δεξιάς ή αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας και μικρής χρονικής διάρκειας. Η κυκλοφορία των οχημάτων καθώς και των λεωφορείων δεν θα επηρεαστεί ιδιαίτερα.

Οι εργασίες έχουν προγραμματιστεί να υλοποιηθούν τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου, την Τετάρτη 4 και την Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2020 ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες με ώρα έναρξης στις 07.00 π.μ.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

 

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.