Εθελοντική αιμοδοσία απο την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκη

Εθελοντική αιμοδοσία απο την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκη

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ, διοργανώνει εθελοντική αιμοδοσία την Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2020 και ώρες 09:00-13:00 στην έδρα της ΔΑΕΘ (Κατσιμίδη 8).

Όπως και τις προηγούμενες φορές, η αιμοδοσία θα οργανωθεί και θα πραγματοποιηθεί βάσει προκαθορισμένων ραντεβού για την αποφυγή συνωστισμού των αιμοδοτών. Υπενθυμίζουμε ότι το προσωπικό του Τμήματος Αιμοδοσίας λαμβάνει απόλυτα όλα τα αναγκαία προστατευτικά μέτρα, κι ως εκ τούτου, δύναται να εξυπηρετεί 8-10 άτομα ανά ώρα.

Και μην ξεχνάτε! Μία μονάδα αίματος μπορεί να βοηθήσει τη ζωή κάποιου οικείου μας ή άλλου συνανθρώπου μας.

Ιδιαίτερα φέτος, λόγω και της πανδημίας, η ανάγκη για προσφορά αίματος είναι πολύ μεγαλύτερη και το Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ συνεχώς απευθύνει εκκλήσεις προς τους πολίτες της Θεσσαλονίκης να προσφέρουν αίμα.

Παρακαλούμε όλους τους συναδέλφους να λάβουν μέρος στην αιμοδοσία και να ενισχύσουν την Τράπεζα Αίματος της Ένωσης, τα αποθέματα της οποίας καλύπτουν τις ανάγκες υγείας των συναδέλφων μας και των οικογενειών τους.

Όσοι επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή είτε να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με τα γραφεία της Ένωσης (2310525510) κατά τις ώρες 09.00 έως 15.00, είτε μέσω του email της Ένωσης [email protected]. Η ενέργεια αυτή είναι απαραίτητη για να καθοριστεί ο ακριβής αριθμός των αιμοδοτών και η ώρα προσέλευσης κάθε αιμοδότη, ώστε να διασφαλιστούν τα απαιτούμενα μέτρα υγιεινής.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.