Εθελοντική Αιμοδοσία σήμερα στον Δήμο Λαγκαδά

Εθελοντική Αιμοδοσία την Τρίτη 21 Ιουνίου 2022 στον Δήμο Λαγκαδά

Ο Δήμος Λαγκαδά, σε συνεργασία με το Γ.Α.Ν.Θ. ΘΕΑΓΕΝΕΙΟ διοργανώνει Εθελοντική Αιμοδοσία την Τρίτη 21 Ιουνίου 2022 από τις 9π.μ. έως τις 1:30μ.μ. στο Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο Λαγκαδά (πίσω από το Μπίλλειο).
Η Αιμοδοσία πραγματοποιείται ύστερα από έκκληση προς την Τράπεζα του Δήμου Λαγκαδά, του Τμήματος Αιμοδοσίας του Γ.Α.Ν.Θ. «ΘΕΑΓΕΝΕΙΟ», λόγω της κατακόρυφης αύξησης αναγκών για αίμα, που προκύπτουν από τις συνέπειες της Πανδημίας, τα επακόλουθα της υψηλής θερμοκρασίας και τα ατυχήματα που συμβαίνουν εντός της θερινής περιόδου.
Ο Δήμος Λαγκαδά καλεί όλους να ανταποκριθούν σε αυτή τη σημαντική πράξη αλληλεγγύης, προκειμένου να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας.
Κάθε εθελοντής Αιμοδότης θα καταγράφεται στο Βιβλίο της Τράπεζας αίματος του Δήμου, προκειμένου να εξυπηρετείται άμεσα σε περίπτωση ανάγκης.
Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα και κείμενο που λέει "ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ Τρίτη 21 Ιουνίου 2022 ώρα 9π.μ. έως 1:30μ.μ. πιο πολύτιμη σταγόνα ! ΗΠρόεδρος Τράπεζης Αίματος ουΔήμουλαγκαδα Λαγκαδά ΟΑρμόδιος Αντιδήμαρχος ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ ΚΟΤΣΩΝΗ ΑΣΤΕΡΙΟΣ ΜΠΡΑΤΑΝΗΣ Στο Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο Λαγκαδά Τηλέφωνο για ραντεβού στο 2394020802 θατηρούνται πρωτόκολλα για την αποφυγή μετάδοσης του covid"
vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.