Εικόνες ντροπής και κινδύνου στα κοιμητήρια Ωραιοκάστρου – Τοπικός σύμβουλος καταθέτει εύλογους προβληματισμούς

Εικόνες ντροπής και κινδύνου στα κοιμητήρια Ωραιοκάστρου –
Τοπικός σύμβουλος καταθέτει εύλογους προβληματισμούς

Εικόνες ντροπής και κινδύνου κατέγραψε και δημοσίευσε ο τοπικός Σύμβουλος της κοινότητας Ωραιοκάστρου κ. Μάξιμος Αλευράς.
Επισκέφτηκε τα κοιμητήρια σήμερα με σκοπό να τιμήσει τους δικούς του νεκρούς αλλά βρέθηκε για μία ακόμη φορά μπροστά σε ένα θέαμα που δεν τιμά κανένας μας, πόσο δε τους προγόνους μας. Ο τοπικός σύμβουλος κατά τη διάρκεια της μέχρι τώρα θητείας  του έχει θέσει πολλές φορές τα προβλήματα των κοιμητηρίων στους αρμόδιους ζητώντας λύσεις.

Ο κ. Αλευράς μαζί με το φωτογραφικό υλικό έθεσε εύλογους προβληματισμούς ως προς την περιβαλλοντολογική καταστροφή που προκαλείται και για τις προσλήψεις ατόμων στο τμήμα της καθαριότητας του δήμου Ωραιοκάστρου.

Ο κ. Αλευράς δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στα θετικά που διαπίστωσε, όπως δίκτυο ύδρευσης που επιτέλους κατασκευάστηκε σε όλο το χώρο των κοιμητηρίων.

Διαβάστε αναλυτικά την ανάρτηση του και το φωτογραφικό υλικό: 

Σήμερα πήγα στα κοιμητήρια Ωραιοκάστρου. Καθάρισα τον οικογενειακό τάφο μας. Είδα και την γενική κατάσταση των κοιμητηρίων. Θα προσπαθήσω να είμαι δίκαιος και αντικειμενικός. Θέλω να πω -ναι- στο δίκτυο ύδρευσης που επιτέλους κατασκευάστηκε σε όλο το χώρο των κοιμητηρίων. Δυστυχώς δεν μπορώ να πω το ίδιο για τα άλλα. Η περίφραξη και οι πόρτες εισόδου έχουν τα μαύρα χάλια τους, με αποτέλεσμα να μπουνε και τα ζώα μέσα. Δεν έχει γίνει καμία επισκευή . Τα μπάζα παραμένουν πεταμένα παντού στο εσωτερικό και στο εξωτερικό χώρο.
Οταν βρέχει μήπως όλα αυτά κατεβαίνουν στην λίμνη μας ;
Θα έχουμε και άλλο περιβαλλοντικό πρόβλημα;
Ακούμε ότι έγινε πρόσληψη στο Δήμο ατόμων για τις υπηρεσίες καθαρισμού στα κοιμητήρια.
Από πότε θα ξεκινήσουν ,τι θα γίνει ;

 

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.