Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

Η διοίκηση του δήμου Ωραιοκάστρου και η αντιδημαρχία Πολιτισμού,Κοινωνικής Πολιτικής και Αθλητισμού διοργανώνουν την Παρασκευή 8 Μαρτίου εκδήλωση με τιμώμενο πρόσωπο τη Γυναίκα.

Αφορμή, η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, που σηματοδοτεί εδώ και χρόνια τις θυσίες και τα επιτεύγματα των γυναικών όλου του κόσμου.

Μια ημέρα «επανάστασης» αλλά και υπενθύμισης σε όλους των δικαιωμάτων των γυναικών. Μια ημέρα αναγνώρισης της τεραστίας προσφοράς τους στην κοινωνία.

Σ΄αυτό το πλαίσιο ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου Αστέριος Γαβότσης και ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Κοινωνικής Πολιτικής και Αθλητισμού Πέτρος Αταμιάν θα βραβεύσουν μέλη του Δ.Σ της Εταιρίας Σπαστικών Βορείου Ελλάδος και της αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρίας Μ.Α.Ζ.Ι. για τη δράση και την προσφορά τους.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 8 Μαρτίου 2019, στις 20.00, στην αίθουσα δεξιώσεων «Δηβέλια» (7 χλμ. Θεσ/νίκης-Ωραιοκάστρου)

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.