Εκλογές για τον Εμπορικό Σύλλογο Ωραιοκάστρου

Εκλογές όρισε ο Εμπορικός Σύλλογος Ωραιοκάστρου για να εκλεγεί το νέο ΔΣ.

Η ημερομηνία που θα στηθεί η κάλπη  είναι την Τρίτη 19 Μαρτίου 2019 απο τις 13:00 εως τις 18:00.

Για την διευκόλυνση του Ε.Σ.Ω. το oraiokastro24.gr παραχωρεί τον χώρο του στούντιο-γραφείο του στην οδό Λ.Δημοκρατίας 31 (πάνω απο τα οπτικά ΣΙΔΕΡΙΔΗ) ώστε οι καταστηματάρχες να έχουν γρήγορη και εύκολη πρόσβαση.

Ένας δυνατός και ισχυρός εμπορικός σύλλογος μπορεί να καταφέρει την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των καταστηματαρχών σε εποχές σαν τις σημερινές που όλα συντελούν στην μη στήριξη αυτών.

Πέρα απο κάθε πολιτική και ατομική προβολή με κύριο άξονα το κοινό όφελος των επιχειρήσεων μπορεί να έρθει η πραγματική ανάπτυξη σε πράξεις ουσίας και όχι σε λόγια.

 

Δελτίο τύπου: Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2019 στις 11:30 π.μ., η προγραμματισμένη ετήσια τακτική συνέλευση των μελών του Εμπορικού Συλλόγου Ωραιοκάστρου.

Στην γενική συνέλευση:

  1. Εκλέχθηκε το Δ.Σ. της γενικής συνέλευσης
  2. Έγινε ο οικονομικός απολογισμός για το προηγούμενο έτος 2018
  3. Απολογισμός δράσεων 2018 και συζήτηση αυτών
  4. Αποδοχή των νέων μελών
  5. Η γενική συνέλευση αποφάσισε την απαλλαγή των μελών του Δ.Σ. και της ελεκτικής επιτροπής από κάθε ευθύνη για τα πεπραγμένα της χρήσης.
  6. Απόφαση για εκλογή νέου Δ.Σ. Εμπορικού Συλλόγου Ωραιοκάστρου
  7. Συζήτηση για τα προβλήματα της τοπικής αγοράς και προτάσεις για την πρόοδο και την ομαλότερη λειτουργία αυτής

Το θέμα που απασχόλησε κυρίως τα μέλη, ήταν η διεξαγωγή των εκλογών για το Νέο Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Ωραιοκάστρου, καθώς και το μεγάλο πρόβλημα της αγοράς που αντιμετωπίζει με το πάρκινγκ.

Επισημάνθηκε η ανάγκη για καλύτερη συνεργασία από πλευράς του Δήμου Ωραιοκάστρου με τον Ε.Σ.Ω., καθώς επίσης και το γεγονός να γίνονται από κοινού οι εκδηλώσεις στο Δήμο μας.

Οι εκλογές ορίστηκε να πραγματοποιηθούν στις 19 Μαρτίου 2019, από τις 13:00 μμ έως τις 18:00 μμ, σε κεντρικό σημείο της αγοράς. Θα διεξαχθούν στο χώρο του ειδησεογραφικού site oraiokastro24, που είχε την ευγενική καλοσύνη να μας παραχωρήσει η κα Μαρίνα Γεωργιάδου, (πάνω από το κατάστημα οπτικών «Σιδερίδη», με είσοδο ακριβώς δίπλα) Λ. Δημοκρατίας 31 – 1ος όροφος.

Για όσους επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα για τις εκλογές μπορούν να υποβάλλουν αίτηση το αργότερο μέχρι τις 15 Μαρτίου 2019, είτε με αποστολή e-mail στο [email protected], είτε επικοινωνώντας στο 6999 501 100. Απαραίτητη προϋπόθεση της ιδιότητας του υποψηφίου για οποιοδήποτε σώμα, να είναι οικονομικά τακτοποιημένος προς το Σύλλογο.

Για το Δ.Σ.

Ο πρόεδρος                                Η γενική γραμματέας

Βασίλης Ιακωβίδης                         Μυρτώ Γιαννακού

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.