Εκλογές στον Εμπορικό σύλλογο Ωραιοκάστρου

 

  Τα μέλη του σε γενική συνέλευση καλεί ο  ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ στις  12 Μαΐου 2013 και ώρα 11¨00π.μ.,στην αίθουσα του Κ.Α.Π.Η. Παλαιοκάστρου. Αποκλειστικό θέμα η εκλογή νεων μελών του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και της Ελεγκτικής Επιτροπής.αγορα
Όσοι ενδιαφέρονται να θέσουν υποψηφιότητα για την εκλογή τους στα όργανα του Σωματείου, υποχρεούνται να καταθέσουν σχετική δήλωση προς το απερχόμενο Δ.Σ. και συγκεκριμένα προς τον πρόεδρο του Γιώργο Νικόπουλο (κατάστημα οπτικών ειδών ,Λ. Δημοκρατίας 27) το αργότερο δέκα (10) ημέρες πριν την 12η Μαΐου 2013
Της διεξαγωγής των εκλογών θα προηγηθεί ενημέρωση των μελών για τα θέματα του Συλλόγου και η ψηφοφορία για την εκλογή των μελών της Εφορευτικής Επιτροπής.
Σε περίπτωση μη επιτεύξεως απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα συγκληθεί στον ίδιο χώρο , στις 19 Μαΐου 2013 και ώρα 11¨00 πμ. ,με τα ίδια θέματα ημερησίας διατάξεως .
vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.