Εκπαιδευτικό σεμινάριο για παιδιά – Γνωρίζοντας τον κόσμο του σκύλου ζούμε αρμονικά

Το σεμινάριο Dog Academy’s Junior Edition είναι ένα σεμινάριο εκπαίδευσης σκύλων για παιδιά! Είναι μία ευκαιρία να δώσουμε τη δυνατότητα σε παιδάκια κάθε ηλικίας να γνωρίσουν τον κόσμο του σκύλου από την σωστή πλευρά και να δημιουργήσουμε σωστές αντιλήψεις για τον σκύλο στην σύγχρονη κοινωνία. Μέσα από αυτή την προσπάθεια έχουμε ως στόχο να ευαισθητοποιήσουμε τα παιδιά αλλά και τους γονείς τους για την υπευθυνότητα που απαιτείται στην απόκτηση ενός σκύλου αλλά και την επιμόρφωση τους για τις ανάγκες που έχει ένα τετράποδο νέο μέλος στην οικογένεια μας. Μέσα από ένα θεωρητικό αλλά και διαδραστικό μέρος του σεμιναρίου θα περάσουμε τα απαραίτητα μηνύματα με τρόπο ώστε να είναι κατανοητός σε παιδιά κάθε ηλικίας.

Οι πληροφορίες και οι γνώσεις που θα αποκομίσουν παιδιά και γονείς είναι μεγάλης σημασίας και σκοπός μας είναι η ευθιξία όλων μας για την ευζωία του καλύτερου μας φίλου αλλά και να μάθουμε πως πρέπει να τον διαχειριζόμαστε.

Γι’ αυτό θα υπάρχουν και πιο διαδραστικά μέρη στο σεμινάριο όπου θα δούμε ποτέ μπορούμε να χαιδέψουμε ένα σκυλάκι, πως ερμηνεύουμε την γλώσσα σώματος του αλλά και τι μπορεί να κάνουμε εμείς λάθος στην επαφή μας με ένα σκύλο. Τέλος οι μικροί εκπαιδευτές μας θα έχουν την δυνατότητα να παίξουν και να κάνουν ασκήσεις με σκυλάκια-μαθητές της σχολής μας.


Τετάρτη 23/6/2021 στις 18:00 
Θα υπάρχει περιορισμένος αριθμός θέσεων
Τηλέφωνα κρατήσεων:
2310681756
6943050808
Ενδεικτική τιμή εισόδου 5€ ανά παιδί.
(τα έσοδα θα διατεθούν για φιλοζωικό σκοπό)

Η Dog academy είναι μια σύγχρονη ακαδημία εκπαίδευσης σκύλων στη Θεσσαλονίκη με στόχο την ιδανική συνύπαρξη σκύλου και ανθρώπου. Με τις πιο εξελιγμένες μεθόδους και με νέα προσέγγιση στον τομέα της εκπαίδευσης δίνουμε λύσεις ακόμα και στις πιο ιδιαίτερες περιπτώσεις. Η Ακαδημία μας αποτελείται από καταρτισμένο προσωπικό που συνδυάζει την εμπειρία, την διάθεση και την εξελιγμένη γνώση για τον κόσμο και την συμπεριφορά του σκύλου. Ξεκινώντας από την εκπαίδευση του κουταβιού σας και φτάνοντας έως την εξελιγμένη εκπαίδευση έχουμε ως στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για εσάς και το σκύλο σας.
Dog academy training center …you only have to speak its language.!

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.