Εκτάκτως στη ΓΑΔΑ ο συνήγορος του πιλότου – Η υπερασπιστική γραμμή ενόψει της απολογίας

Εκτάκτως στη ΓΑΔΑ ο συνήγορος του πιλότου –
Η υπερασπιστική γραμμή ενόψει της απολογίας

Απευθείας από την ΓΑΔΑ όπου κρατείται ο συζυγοκτόνος, μίλησε στην ΕΡΤ ο δικηγόρος Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης, εξηγώντας ότι την άμεση μετάβαση ζήτησε ο εντολέας.

Η ιατροδικαστική έκθεση δεν αλλάζει κάτι, αναφέρεται στους παλμούς του θύματος κατά την ώρα της θανάτωσης ενώ ο ίδιος ο εντολέας έχει ομολογήσει σε επίπεδο προανάκρισης ότι προφανώς το θύμα είχε αντίληψη, τόνισε ο δικηγόρος και επανέλαβε:

«Δεν υπάρχει ούτε προσχεδιασμός, ούτε άλλο κίνητρο, ούτε συνεργός».

«Είναι πάρα πολύ συνειδητοποιημένος για την πράξη, ενώ προετοιμάζεται η απολογία της Τρίτης. με βάση όλες τις πτυχές που ο ίδιος έχει ομολογήσει, πρόσθεσε ο κ. Παπαϊωαννίδης.

«Υπάρχουν κάποια στοιχεία της ΕΛ.ΑΣ. αλλά γεγονός παραμένει ότι  είναι ομολογημένη πράξη. Δεν θα ζητήσει ψυχιατρική συνδρομή εκτός αν κριθεί αναγκαίο”, ανέφερε επίσης ο συνήγορος του πιλότου.

Σχετικά με το παιδί επανέλαβε ότι «μέριμνα του κι αποκλειστικός γνώμονας είναι να είναι καλά ενώ ο αρμόδιος εισαγγελέας έχει κάνει παρέμβαση ως όφειλε».

«Κανένας από εμάς δεν μπορεί να μπεί στην ψυχολογική κατάσταση αυτού του ανθρώπου. Την Τρίτη θα τοποθετηθεί η Ανακριτική Αρχή για να διαλευκάνει και την πιο σκοτεινή στιγμή αυτής της υπόθεσης» , ανέφερε τέλος ο δικηγόρος συνοψίζοντας ότι η υπερασπιστική  γραμμή θα είναι ότι η δολοφονία της Καρολάιν έγινε «κατόπιν εξέλιξης έτερων γεγονότων», ενώ προηγήθηκε  διαπληκτισμός μεταξύ του ζευγαριού.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.