ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ: Αγνοείται αεροπλάνο Airbus

Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν διεθνή ειδησεογραφικά δίκτυα, η πτήση MS804 (Παρίσι – Κάιρο) της Egyptair, έχει εξαφανιστεί από τα ραντάρ.

Το αεροσκάφος A320 εκτελούσε την πτήση MS804 και επρόκειτο να προσγειωθεί στην Αίγυπτο τα ξημερώματα.

Απογειώθηκε από τη γαλλική πρωτεύουσα το βράδυ της Τετάρτης, με 59 επιβάτες και 10 μέλη πληρώματος.

Το αεροσκάφος της EgyptAir βρίσκονταν 16 χιλιόμετρα εντός του εθνικού εναέριου χώρου της Αιγύπτου, όταν το στίγμα του εξαφανίστηκε από τα ραντάρ τα ξημερώματα, σύμφωνα με αξιωματούχο των αιγυπτιακών αερογραμμών.

Το υπουργείο Πολιτικής Αεροπορίας της Αιγύπτου, συγκεντρώνει στοιχεία για την τεχνική κατάσταση του αεροσκάφους, που εξαφανίστηκε στη Μεσόγειο.

Την ίδια ώρα, αξιωματούχος του αεροδρομίου στο Παρίσι, αρκέστηκε στην εξής δήλωση: «Το αεροσκάφος δεν προσγειώθηκε. Αυτό μπορούμε να πούμε για την ώρα».

Χωρίς dfjhy

Αξιωματούχοι των υπηρεσιών Πολιτικής Αεροπορίας στην Αίγυπτο, εκτιμούν ότι το αεροσκάφος της EgyptAir που εξαφανίστηκε από τα ραντάρ εντός του εθνικού εναέριου χώρου της Αιγύπτου, έχει συντριβεί στη θάλασσα.

Στο μεταξύ, η εφημερίδα «Ahram» της Αιγύπτου, αναφέρει ότι ο πιλότος δεν έκανε κάποια κλήση έκτακτης ανάγκης, πριν από την εξαφάνιση του αεροσκάφους.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.