Ελένη Τσολάκη: Τελικά είναι ζευγάρι με τον Παύλο Πετρουλάκη; (εικόνα)

[ad_1]

Η Ελένη Τσολάκη μετά τις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν με κάποιον κύριο και αναφέρθηκαν σε νέο έρωτα η παρουσιάστρια απάντησε.65416548915616-2

Ελένη, πριν από μερικές εβδομάδες κυκλοφόρησαν κάποιες φωτογραφίες με τον Παύλο Πετρουλάκη και κάποιοι υποστήριξαν ότι είναι το νέο σου φλερτ.

Για φαγητό βγαίνω κάθε μέρα. Αν έπρεπε να απολογούμαι κάθε φορά που βγαίνω με κάποιον, τότε δεν θα τελειώναμε ποτέ. Η αλήθεια είναι ότι την προσωπική μου ζωή θέλω να την κρατάω για μένα. Αλλά δεν θα έλεγα ψέματα ότι δεν είμαι σε μια σχέση αν ήμουν. Όμως, για να φτάσεις στο σημείο να χαρακτηρίσεις κάτι ως σχέση, πρέπει να έχεις κάνει-μια διαδρομή και να είσαι σίγουρος γι’ αυτό που νιώθεις.

 

Σου έχουν κάνει ποτέ πρόταση γάμου;

Πρόταση γάμου με δαχτυλίδι δεν έχω δεχτεί. Αλλά πιστεύω ότι όλες μου οι σχέσεις είχαν στο βάθος τους κρυμμένη αυτή την προοπτική. Είχα μακροχρόνιες σχέσεις στη ζωή μου, οπότε ήταν λογικό να κρύβεται κάπου το ενδεχόμενο του γάμου.

Έχετε κάνει παρορμητικά πράγματα όταν ήσασταν ερωτευμένοι;

Παλιά ήμουν πόλη απόλυτη. Δεν σήκωνα μύγα στο σπαθί μου! Παρ’ όλα αυτά, δεν μετανιώνω για καμία από τις σχέσεις μου που τέλειωσαν, γιατί αν ξέρω ότι κάπου έχω κάνει λάθος, θα γυρίσω και θα το φτιάξω. Δεν χάλασα ποτέ μια σχέση επειδή έτσι την είδα εκείνη τη στιγμή.

Πώς είστε όταν ερωτεύεστε;

Είμαι πολύ έντονη στις σχέσεις μου, ακριβώς γιατί έχω ένταση σε όλες τκ πτυχές της ζωής μου. Είμαι κτητική, οπότε ό,τι κάνω θα έχει ένα στοιχείο υπερβολής, θα ζηλέψω πολύ, αν με πειράξει κάτι θα το πω και μπορεί και να μαλώσω πολύ, αλλά θα ερωτευτώ πολύ και θα δώσω και πολλά Βέβαια, μεγαλώνοντας παρότι ζηλεύω, δεν κάνω πια σκηνή. Ίσως για-τί αντιλήφθηκα ότι όλες αυτές οι φοβερές εκρήξεις που μπορεί να έκανα πάνω στη ζήλια μου δεν είχαν αντίκρισμα Στο μυαλό μου ήταν όλα.

Πηγή: ΟΚ

[ad_2]

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.