Ενίσχυση τράπεζας τροφίμων

ΕΝΟΡΙΑΚΟ ΦΙΛΟΠΤΩΧΟ ΤΑΜΕΙΟ
ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΠΑΛΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ
ΣΥΛΛΟΓΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ

Αγαπητοί μας αδελφοί , καθώς πλησιάζουμε στην Μεγάλη Γιορτή του Πάσχα ,καλούμαστε να βιώσουμε έμπρακτα την Αγάπη στηρίζοντας τους ασθενείς οικονομικά αδελφούς μας. Για το σκοπό αυτό, γνωρίζετε ότι λειτουργεί Τράπεζα Τροφίμων στην Ενορία μας (Χάρη στην δική σας Αγάπη ) από την οποία διανέμονται κάθε δεκαπέντε ημέρες δέματα σε άπορες οικογένειες ( περισσότερα από 180 άτομα )της ενορίας μας – και όχι μόνο – οι οποίες αυξάνονται διαρκώς λόγω της οικονομικής κρίσεως που μαστίζει τον τόπο μας κάθε μέρα και περισσότερο .Για το σκοπό αυτό άλλωστε γνωρίζετε ότι παρά την δυσκολία ανεγείρεται νέο κτίριο που θα στεγάσει το συσσίτιο το οποίο θα παρέχει έτοιμο φαγητό στους αδελφούς μας.
Γι αυτό το λόγο χτυπάμε και φέτος την πόρτα της καρδιάς και της Αγάπης σας και ζητούμε την συμμετοχή σας ούτως ώστε να υπάρχει επάρκεια τροφίμων για τις διανομές των ημερών με σκοπό να μη στερηθεί κανένας αδελφός μας τα αγαθά που εμείς θεωρούμε αυτονόητα. Προσφέροντας ο καθένας μας για το σκοπό αυτό ότι μπορεί , βοηθά να συνεχιστεί απρόσκοπτα η Θεάρεστη αυτή διακονία.
Θα θέλαμε να σας γνωστοποιήσουμε ότι υπάρχει έλλειψη στα εξής τροφίμα: Κρέας , τυριά-κασέρια, σαλάμια, λάδι , γάλα μακράς διαρκείας , κονσέρβες, αλάτι ,σάλτσες , ζάχαρη, γάλα παιδικό σε κουτιά ,κρουασάν μπισκότα.
Και σε άλλα είδη πρώτης ανάγκης , όπως: χαρτί υγείας, απορρυπαντικά ρούχων και πιάτων , σαμπουάν -σαπούνια, οδοντόκρεμες κ.τ.λ.
Τα τρόφιμα παραδίδονται στον Ιερό ναό ,στις Κυρίες του φιλοπτώχου, και αποθηκεύονται στο Πνευματικό Κέντρο και την τράπεζα τροφίμων για τις διανομές. Σάς ευχαριστούμε για την στήριξη σας στο έργο της Φιλανθρωπίας και σάς ευχόμαστε Καλό Πάσχα.

ὁ δι’ ἡμᾶς σταυρωθεὶς καὶ ταφεὶς καὶ ἀναστάς ἐκ νεκρῶν Κύριος και Σωτήρ του κόσμου Χριστός , να σας σκεπάζει να χαρίζει υγεία και πλούσια την Χάρη του σε σας στις οικογένειες σας.
Ι.Ν.Αγιου Αθανασιου
Ο Πρόεδρος του Ενοριακού Φιλοπτώχου Ταμείου
του Ιερού Ναού Αγίου Αθανασίου Παλαιοκάστρου.
Ιερεύς π. Εμμανουήλ Ε. Κοντάκης.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.