Ενισχύεται η γραμμή του ΟΑΣΘ «ΚΤΕΛ-Αεροδρόμιο»

Ενισχύεται ο χαρακτήρας «εξπρές» της λεωφορειακής γραμμής του Ο.Α.Σ.Θ. «ΚΤΕΛ – Αεροδρόμιο» μετά από απόφαση του Οργανισμού Συγκοινωνιακού Έργου Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με τη σχετική απόφαση η λεωφορειακή γραμμή Νο 78 μετονομάζεται σε Express X1 «ΚΤΕΛ – Αεροδρόμιο», τροποποιείται η διαδρομή της και ο αριθμός των στάσεων με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού.
Με την ενίσχυση των δρομολογίων, την τροποποίηση της διαδρομής βελτιώνεται η συχνότητα διέλευσης σε 20’ έως 25’ και αναβαθμίζεται σημαντικά η σύνδεση μεταξύ των ΚΤΕΛ «Μακεδονία» του Νέου Σιδηροδρομικού Σταθμού Θεσσαλονίκης και του Αεροδρομίου «Μακεδονία».
Οι αλλαγές θα ξεκινήσουν να εφαρμόζονται από την Τρίτη 01/05/2018.

Ενισχύονται τα νυχτερινά δρομολόγια

Επίσης με απόφαση του του Οργανισμού Συγκοινωνιακού Έργου Θεσσαλονίκης ιδρύεται η νέα νυχτερινή γραμμή Ν1 «ΚΤΕΛ – Αεροδρόμιο» στη θέση της υφιστάμενης λεωφορειακής γραμμής 78Ν.
Η γραμμή Ν1 θα εξυπηρετείται για όλη τη χειμερινή περίοδο και θερινή περίοδο από πέντε (5) λεωφορεία (ένα επιπλέον σε σχέση με την υφιστάμενη εξυπηρέτηση) και 15 δρομολόγια μετάβασης και επιστροφής. Το πρώτο δρομολόγιο από ΚΤΕΛ Μακεδονία θα ξεκινά στις 22:00 και το τελευταίο στις 04:45. Μετά το τελευταίο δρομολόγιο της Ν1 θα ξεκινά τη λειτουργία της η νέα γραμμή εξυπηρέτησης του αεροδρομίου Μακεδονία Χ1.

Η γραμμή Χ1, θα εξυπηρετεί 16 στάσεις στη μετάβαση και 15 στην επιστροφή.

30DB70DF-7AD5-48AD-B5A8-25118315D6A7

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.