Εντυπωσίασε η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δ. Ωραιοκάστρου δίνοντας… ρυθμό στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Εντυπωσίασε η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δ. Ωραιοκάστρου δίνοντας… ρυθμό στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Κλασσικά και αγαπημένα τραγούδια, εμβατήρια και γνωστά μουσικά έργα έπαιξε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Ωραιοκάστρου, εντυπωσιάζοντας το κοινό και αποσπώντας θερμό χειροκρότημα.
Τα μέλη της Ορχήστρας, υπό την διεύθυνση του μαέστρου Αχιλλέα Ρούση, έκαναν χθες το πρωί παρέλαση στη Θεσσαλονίκη, συμμετέχοντας στο 17ο Φεστιβάλ Μουσικών Συνόλων.
Η παρέλαση ξεκίνησε από τον πεζόδρομο της οδού Αριστοτέλους, συνέχισε στη Λεωφόρο Νίκης και κατέληξε στο Λευκό Πύργο.
Τα μέλη της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου Ωραιοκάστρου ξεσήκωσαν το κοινό, παίζοντας γνωστά μουσικά κομμάτια σε μοναδικές εκτελέσεις και δημιουργώντας εντυπωσιακούς σχηματισμούς στην πλατεία Αριστοτέλους.

«Είμαστε υπερήφανοι για την Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Ωραιοκάστρου και για τον μαέστρο μας, Αχιλλέα Ρούση. Συγχαρητήρια στα παιδιά μας που διακρίνονται για το ταλέντο τους στη μουσική, ως διοίκηση είμαστε δίπλα τους και υποστηρίζουμε το υπέροχο έργο τους», τόνισε ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης.

Φέτος η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Ωραιοκάστρου συμμετείχε για τρίτη φορά στο Φεστιβάλ Μουσικών Συνόλων, μια σημαντική εκδήλωση που γίνεται κάθε χρόνο και στην διάρκεια της οποίας συναντώνται στη Θεσσαλονίκη Φιλαρμονικές Ορχήστρες και Μουσικά Σύνολα από όλη την Ελλάδα, παρουσιάζοντας μουσικά έργα στο κοινό.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.