Εξαδάκτυλος για Παπαδάκη: Ευτυχώς που έκανε τα εμβόλια και είχε την ευκαιρία να μουτζωθεί

Εξαδάκτυλος για Παπαδάκη: Ευτυχώς που έκανε τα εμβόλια και είχε την ευκαιρία να μουτζωθεί

Στην κίνηση του γνωστού δημοσιογράφου και παρουσιαστή Γιώργου Παπαδάκη ο οποίος … μουτζώθηκε, αναφερόμενος στα εμβόλια που έχει κάνει για τον κορωνοϊό και για τη δύσκολη νόσηση που είχε πρόσφατα, αναφέρθηκε ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου Αθανάσιος Εξαδάκτυλος.

Ερωτηθείς σχετικά μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Status 107,7 και στην εκπομπή του Δημήτρη Βενιέρη, ο κ. Εξαδάκτυλος είπε χαρακτηριστικά: «Ευτυχώς που τα έκανε και είχε την ευκαιρία να μουτζωθεί».

Όπως εξήγησε ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, «αυτή είναι η πραγματικότητα για έναν άνθρωπο ο οποίος νοσεί βαριά, είναι μεγάλης ηλικίας ή και για έναν άλλο που δεν φαντάζεται ότι θα την περάσει δύσκολα την ασθένεια».

«Είδαμε και γερούς ανθρώπους, κατάγερους, ο κορωνοϊός να τους διαλύει, που δεν το περίμενε κανείς ή και να τους τελειώνει. Το ότι είχε την ευκαιρία να εκφραστει με αυτόν τον τρόπο απέναντι στην ταλαιπωρία και στην αγωνία και όλα όσα πέρασε, αυτή η ευκαιρία επιστημονικώς από τα εμβόλια δόθηκε», τόνισε ο κ. Εξαδάκτυλος.

ΗΧΗΤΙΚΟ:

Η αναφορά στην κίνηση του Γ. Παπαδάκη εδώ:

Ολόκληρη η συνέντευξη εδώ:

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.