Εξαδάκτυλος : Οι πορείες σαφώς επιδείνωσαν την κατάσταση

Εξαδάκτυλος : Οι πορείες σαφώς επιδείνωσαν την κατάσταση

“Αναμφίβολα οι πορείες και οι συγκεντρώσεις επιδείνωσαν την κατάσταση”, τόνισε στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Status 107.7 και στον Δημήτρη Βενιέρη, ο πρόεδρος του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου, Αθανάσιος Εξαδάκτυλος.

«Συζητούσαμε επί μήνες και λέγαμε ότι οι λατρευτικές εκδηλώσεις του Αγίου Δημητρίου συνετέλεσαν σε κάποιο βαθμό – για άλλους μεγάλο, για άλλους μικρότερο- στην κορύφωση του Νοεμβρίου/Δεκεμβρίου στη Θεσσαλονίκη.

Και θα υποθέσουμε τώρα ότι δεν συντελούν στην διασπορά της πανδημίας, τρεις πορείες την ημέρα στα μεγάλα αστικά κέντρα, επί τρεις εβδομάδες διαρκώς;

Μας φταίει ο κόσμος που περπατάει το Σαββατοκύριακο στην παραλία για να ξεδώσει και δεν μας φταίει αυτό το οποίο συμβαίνει σε καθημερινή βάση, εδώ και τρεις εβδομάδες τρεις φορές τη μέρα;» τόνισε ο κ. Εξαδάκτυλος.

Υπογράμμισε ακόμη ότι «Εχω επιφυλάξεις για το άνοιγμα. Είμαστε στην πιο κρίσιμη στιγμή – ποτέ δεν είχαμε βρεθεί στο σημείο που βρεθήκαμε χθες».

«Αύριο είναι μια πολύ δύσκολη μέρα για την Επιτροπή. Δεν ξέρω αν πρέπει να λάβουμε ένα λογικό ρίσκο, μπορεί και να το κάνουμε» τόνισε ο κ. Εξαδάκτυλος.

 

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.