Εξιχνιάσθηκαν δύο περιπτώσεις παράνομης διακίνησης αλλοδαπών

Εξιχνιάσθηκαν δύο περιπτώσεις παράνομης διακίνησης αλλοδαπών

Απετράπη η παράνομη μεταφορά συνολικά 34 παράτυπων μεταναστών

Συνελήφθη ένας εκ των διακινητών

Οι καθημερινοί έλεγχοι που διενεργούν αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης για την αντιμετώπιση της παράνομης μεταφοράς αλλοδαπών είχαν ως αποτέλεσμα την αποτροπή διακίνησης συνολικά 34 παράτυπων μεταναστών.

Ειδικότερα, βραδινές ώρες χθες (02-05-2019), αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης, εντόπισαν στη Νέα Εθνική Οδό Καβάλας-Θεσσαλονίκης (ύψος κόμβου Αμφίπολης) δύο Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητα, τα οποία επιχείρησαν να ελέγξουν.

Οι οδηγοί των οχημάτων δεν συμμορφώθηκαν στις υποδείξεις των αστυνομικών και ανέπτυξαν ταχύτητα προκειμένου να διαφύγουν.

Έπειτα από σύντομη καταδίωξη τα οχήματα ακινητοποιήθηκαν και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε, εντοπίσθηκαν στο εσωτερικό τους συνολικά 34 παράτυποι αλλοδαποί, μεταξύ των οποίων και 3 ανήλικοι.

Επίσης, εντοπίσθηκε και συνελήφθη 26χρονος αλλοδαπός, συνοδηγός σε ένα εκ των δύο αυτοκινήτων που μετέφεραν τους διακινούμενους, ενώ αναζητούνται οι συνεργοί του.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι αλλοδαποί εισήλθαν παράνομα σε προγενέστερο χρόνο από την ελληνοτουρκική μεθόριο, καταβάλλοντας για την μεταφορά τους χρηματικό ποσό, με τελικό προορισμό τη Θεσσαλονίκη.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.