Εξιχνιάσθηκαν 12 περιπτώσεις κλοπών σε σούπερ μάρκετ στη Θεσσαλονίκη

Εξιχνιάσθηκαν 12 περιπτώσεις κλοπών από υποκαταστήματα super market

 Ταυτοποιήθηκαν ως δράστες δύο μέλη συμμορίας

 

Η συστηματική και επιστάμενη έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Παύλου Μελά, οδήγησε στα ίχνη μελών συμμορίας που ενέχονται σε δώδεκα (12) περιπτώσεις κλοπών από υποκαταστήματα αλυσίδας super market.

 

Πρόκειται για δύο αλλοδαπούς ηλικίας 21 και 20 ετών σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα της «Συμμορίας» και «Κλοπής κατ’ εξακολούθηση».

 

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι προαναφερόμενοι μαζί με συνεργούς τους, από τον Ιανουάριο του 2019, ενώθηκαν μαζί με συνεργούς τους και ενεργώντας με διαφορετική σύνθεση κάθε φορά διέπραξαν δώδεκα (12) κλοπές σε υποκαταστήματα αλυσίδας super market αφαιρώντας διάφορα προϊόντα, ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις που γίνονταν αντιληπτοί προέβαιναν σε λεκτικές επιθέσεις και απειλές σε βάρος των υπαλλήλων.

 

Εκτιμάται ότι η συνολική αξία των αφαιρεθέντων αντικειμένων ανέρχεται στο ύψος των (5.000) ευρώ περίπου.

 

Η σχετική δικογραφία θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ συνεχίζεται η έρευνα για τυχόν εμπλοκή τους σε έτερα παρόμοια αδικήματα.

 

 

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.