Εξιχνιάστηκαν κλοπές σε Ωραιόκαστρο,Αμπελόκηπους,Σταυρό και Αγία Τριάδα

Εξιχνιάστηκαν κλοπές σε Ωραιόκαστρο,Αμπελόκηπους,Σταυρό και Αγία Τριάδα

Εξιχνιάστηκαν (5) περιπτώσεις κλοπών στο πλαίσιο συνεχιζόμενων αστυνομικών ερευνών

Στο πλαίσιο επισταμένων αστυνομικών ερευνών που διενεργούνται από τις Υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, για την ταυτοποίηση ατόμων που εμπλέκονται σε διάφορα αδικήματα, σχηματίσθηκαν δικογραφίες σε βάρος τεσσάρων (4) συνολικά ατόμων.

Ειδικότερα, αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, εξιχνίασαν (5) περιπτώσεις κλοπών, τετελεσμένες και σε απόπειρα,  που έλαβαν χώρα σε διάφορα σημεία του πολεοδομικού συγκροτήματος.

Συγκεκριμένα εξιχνιάστηκαν (3) περιπτώσεις διαρρήξεων οικιών που έλαβαν χώρα στο Σταυρό, στο Ωραιόκαστρο και στην περιοχή των Αμπελοκήπων, (1) περίπτωση κλοπής Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου από το κέντρο της πόλης και (1) περίπτωση διάρρηξης καταστήματος – χρυσοχοείου στην περιοχή της Αγίας Τριάδας.

Οι σχετικές δικογραφίες θα υποβληθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα ενώ οι έρευνες για την ταυτοποίηση και άλλων δραστών που ενέχονται σε παρόμοιες περιπτώσεις θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση.

 

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.