Εξιχνιάστηκε απόπειρα ανθρωποκτονίας στη Θεσσαλονίκη μετά απο έξι χρόνια

Εξιχνιάστηκε απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος  ημεδαπού που έλαβε χώρα τον Αύγουστο του 2013

Ταυτοποιήθηκαν ως δράστες δύο ημεδαποί

Ειδικά συσταθείσα ομάδα διερεύνησης ανεξιχνίαστων εγκλημάτων του Τμήματος  Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, εξιχνίασε υπόθεση απόπειρας  ανθρωποκτονίας σε βάρος ημεδαπού, που έλαβε χώρα τον Αύγουστο του 2013.

 

Ειδικότερα, στο πλαίσιο επανεξέτασης εκκρεμών υποθέσεων από αστυνομικούς που αποτελούν την ανωτέρω ομάδα, η οποία επαναξιολογεί το συλλεχθέν προανακριτικό υλικό, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία των δραστών της προαναφερόμενης περίπτωσης απόπειρας ανθρωποκτονίας.

Πρόκειται για δύο 39χρονους (σήμερα) ημεδαπούς, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα της «Απόπειρας ανθρωποκτονίας με πρόθεση από κοινού» και παράβασης Νόμου «Περί όπλων».

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι παραπάνω, τον Αύγουστο του 2013 αφού ακολούθησαν με όχημα 60χρονο (σήμερα) ημεδαπό, την στιγμή που επέστρεφε στην οικία του σε περιοχή του Δήμου Βόλβης, έβαλλαν εναντίον του με κυνηγετικό όπλο χωρίς ωστόσο να τον τραυματίσουν.

Η σχηματισθείσα δικογραφία υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.