Επίδοξοι κλέφτες κινήθηκαν αναποτελεσματικά στην Δυτική Θεσσαλονίκη,Ωραιόκαστρο και Πολίχνη

Επίδοξοι κλέφτες κινήθηκαν αναποτελεσματικά στην Δυτική Θεσσαλονίκη

Σήμερα τα ξημερώματα οι επίδοξοι κλέφτες πρώτα έκλεψαν Ι.Χ  από τη περιοχή της Πολίχνης στη συνέχεια προσπάθησαν να κάνουν διάρρηξη στην οδό Πόντου σε βενζινάδικο την οποία δε κατάφεραν να πραγματοποιήσουν.

Χωρίς όμως να το βάλουν κάτω πήγανε σε άλλη εταιρεία στη περιοχή Ωραιοκάστρου όπου εκεί κατάφεραν να τη διαρρήξουν, ρίχνοντας τη κεντρική είσοδο βαρέου τύπου και μετά την είσοδο που οδηγεί εντός της εταιρείας κάνοντας όπισθεν με το όχημα που είχαν κλέψει.

Αφού ερεύνησαν όλο το χώρο και δε βρήκαν ούτε χρήματα αλλά και τίποτα άλλο από πρώτη εκτίμηση, προσπάθησαν να διαφύγουν αφήνοντας πίσω το κλεμμένο αυτοκίνητο.

Τα περιπολικά όμως και οι αστυνομικοί της ασφάλειας Ωραιοκάστρου Σίνδου,της τάξης  άμεσης δράσης και της ΟΠΚΕ είχαν άλλη άποψη.

Οι δράστες έφυγαν με άλλο όχημα όμως οι αστυνομικοί τους εντόπισαν και τους συνέλαβαν,όπου και ομολόγησαν όλες τις πράξεις.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.