Επίθεση επιδειξία στο Ωραιόκαστρο

Επίθεση επιδειξία σε κορίτσια στο Ωραιόκαστρο
IMG_0344
Ωρα 23:40 και οι δυο νεαρές φίλες 17 και 18 ετών επιστρέφουν στο σπίτι τους περπατώντας στην οδό Κομνηνών στο Ωραιόκαστρο.
Κάποια στιγμή αντιλαμβάνονται την παρουσία κάποιου να τις ακολουθεί,ένας άνδρας περίπου 1,75 με μαύρα μαλλιά μακριά έως τους ώμους,ελαφρά σπαστά με ελαφριά αραιώσει στην κορυφή του κεφαλιού έχοντας μικρή κύφωση και ορισμένες δυσμορφίες στο πρόσωπο.
Τα νεαρά κορίτσια αύξησαν τον ρυθμό τους και ο άντρας έπραξε το ιδιο. Στη συνεχεια,εβγαλε το γεννητικό του οργανο και αρχισε να αυνανίζεται,ενω εξακολουθούσε να τις ακολουθεί.
Τότε τα κορίτσια άρχισαν να τρέχουν προς το δημαρχείο ελπίζοντας οτι θα βρεθεί κάποιος να τις βοηθήσει. Ο άντρας εξαφανίστηκε όταν τα κορίτσια άρχισαν να φωνάζουν βοήθεια σε δυο σταθμευμένα οχήματα που μέσα ήταν οι ιδιοκτήτες τους.
Το περιστατικό αναφέρθηκε στο τοπικό αστυνομικό τμήμα και έπειτα στο oraiokastro24.gr με σκοπό την ενημέρωση και την επαγρύπνηση για την αποφυγή ίδιων ή χειρότερων περιστατικών.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.