Επίθεση σε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης

Επίθεση σε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης

Πριν από λίγο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης που κλήθηκε να βοηθήσει άνδρα σε αναφερόμενο περιστατικό μέθης στην περιοχή της Ανατολικής Θεσσαλονίκης φτάνοντας στο σημείο δέχτηκε προκλητικά υβριστικά λεκτικά σχόλια από τον άνδρα με ταυτόχρονες επιθετικές κινήσεις με τα χέρια και τα πόδια του εναντίων των διασωστών του ΕΚΑΒ φτύνοντας τους και απειλώντας τους.
Διασώστρια από το πλήρωμα αναγκάστηκε να μπει στην καμπίνα του οδηγού και να κλειδωθεί εκεί ενώ ο άλλος διασώστης προσπαθούσε να τον τραβήξει μακριά από το ασθενοφόρο και να τον ηρεμήσει (αλλά δυστυχώς χωρίς αποτέλεσμα) και αφού κατάλαβε ότι δεν μπορεί να τον χτυπήσει βρήκε έναν σιδερένιο σωλήνα και στράφηκε εναντίον του ασθενοφόρου και της διασώστριας που ήταν μέσα σε αυτό….
Το αποτέλεσμα το βλέπετε στις φωτογραφίες
Κατέστρεψε με τον σιδερένιο σωλήνα δημόσιο όχημα και φυσικά επιτέθηκε και στην συναδελφο μας η οποία για καλή της τύχη δεν τραυματίστηκε από τα θραύσματα των σπασμένων τζαμιών αλλά σε κατάσταση «shock» μεταφέρθηκε από άλλο ασθενοφόρο με ταχυκαρδία και υπέρταση στο εφημερεύων νοσοκομείο για περαιτέρω ιατρικό έλεγχο.
Αφού έσπασε και ρήμαξε ότι έβρισκε μπροστά του πέταξε τον σιδερένιο σωλήνα μέσα στο ασθενοφόρο με σκοπό να χτυπήσει την διασώστρια.
Στο σημείο έσπευσαν και αλλά δυο ασθενοφόρα μετά από έκκληση για βοήθεια του πληρώματος καθώς και περιπολικό της ΕΛΑΣ και ομάδα ΔΙΑΣ η οποίοι κυνήγησαν στα παρακείμενα στενά τον δράστη της επίθεσης.
(Δεν γνωρίζουμε ακόμα εάν εντοπίστηκε και εάν έχει ήδη συλληφθεί)

Μέχρι πότε τα πληρώματα του ΕΚΑΒ θα είναι έρμαια του κάθε ανθρωποειδούς που θέλει να δείξει την μαγκιά και την δύναμη του πάνω μας.
Κύριε Υπουργέ….
Δεχτήκατε ποτέ επίθεση….???
Δεχτήκατε ποτέ προπηλακισμό…???
Δεχτήκατε ποτέ λεκτικές απειλές…..???
Δεχτήκατε ποτέ φτυσίματα..???
Δεχτήκατε ποτέ χτυπήματα…??
Δεχτήκατε ποτέ όλα αυτά που δέχονται καθημερινά οι Διασωστες του ΕΚΑΒ στην Ελλάδα….????
Μάλλον ΟΧΙ….
Γιατί εάν ΝΑΙ…..θα μας είχατε ήδη στα ΒΑΕ από χθες…!!!!
Κάντε κάτι πριν θρηνήσουμε συναδέλφους…..
Νομοθετείστε αυστηρές ποινές σε όποιον στραφεί απειλητικά εναντίον όσων πάνε να βοηθήσουν συνάνθρωπο τους εν ώρα εργασίας…..!!!!!!
diasostis.com
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.