Επίσημα υποψήφιος δήμαρχος Ωραιοκάστρου ο Πέτρος Αταμιάν – Μαζί για τον τόπο μας

Επίσημα υποψήφιος δήμαρχος Ωραιοκάστρου ο Πέτρος Αταμιάν – Μαζί για τον τόπο μας

Με άκρως σοβαρότητα αντιμετωπίζει ο Πέτρος Αταμιάν την επιλογή του να διεκδικήσει τον δημαρχιακό θώκο στις δημοτικές εκλογές του 2023.

Βάζοντας τέλος σε φήμες, κουτσομπολιά, με λόγια του πληκτρολογίου, σεβόμενος τόσο τους πολίτες όσο και τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης εκτιμώντας το  λειτούργημα των δημοσιογράφων καθώς επιτελούν κοινωνικό έργο, εργάζονται προς όφελος του συνόλου της κοινωνίας και συμβάλλουν στην εύρυθμη λειτουργία της, προγραμμάτισε φιλική συνάντηση με δημοσιογράφου σε γνωστό κατάστημα εστίασης για να ανακοινώσει επίσημα την υποψηφιότητά του για δήμαρχος Ωραιοκάστρου.

Όντας υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στις δημοτικές εκλογές του 2014 είχε δηλώσει:

«Για εμένα πολιτική δεν είναι συνδιαλλαγή, συγκάλυψη και συμφωνίες πάνω ή κάτω από τα τραπέζια. Αντίθετα σημαίνει παράγω, δημιουργώ, βοηθώ, στηρίζω, ενισχύω, δυναμώνω, προσφέρω. Είναι δηλαδή τρόπος ζωής και όχι ευκαιρία επαγγελματικής αποκατάστασης. Επιλέγω λοιπόν συνειδητά τη δράση από την αδράνεια και δίνω το δικό μου αγώνα για το Ωραιόκαστρο του αύριο, μαζί με ανθρώπους που έχουν το όραμα, τη διάθεση, αλλά και το μεράκι να το πετύχουν».

Πιστός φαίνεται να παραμένει στις απόψεις του ακόμη και σήμερα, έπειτα απο την φιλική συζήτηση που είχε με εκπροσώπους των ΜΜΕ της πόλης του Ωραιοκάστρου και οχι μόνο. ” Καταθέτω ψυχή και αγάπη προς την τοπική αυτοδιοίκηση. Στόχος και όραμα μου θα είναι πρώτα απο όλα ο άνθρωπος, η καθημερινότητα του πολίτη και η κοινωνική πολιτική” δήλωσε ανακοινώνοντας το όνομα του συνδυασμού του περνάει μήνυμα ενωτικό
“Μαζί για τον τόπο μας” 

Εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να ανακοινωθούν και πάλι επίσημα και με σοβαρότητα τα ονόματα των υποψηφίων συμβούλων που θα τον πλαισιώσουν.

Πέτρος Αταμιάν «Μαζί, προχωράμε με θέληση και αποφασιστικότητα για την πρόοδο του Δήμου Ωραιοκάστρου»

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.