Επίσημο: Η Apple εξαγόρασε το Shazam έναντι 400 εκατ. δολαρίων

[ad_1]

Η πληροφορία της εξαγοράς του Shazam από την Apple αποδεικνύεται αληθής, καθώς το deal των δύο εταιρειών μόλις επιβεβαιώθηκε με ανακοινώσεις εκατέρωθεν. Η εξαγορά κόστισε στο Cupertino 400 εκατομμύρια δολάρια.

shazam

“Είμαστε ενθουσιασμένοι που το Shazam και η ταλαντούχα ομάδα πίσω απ’ αυτό θα ενταχθούν στην Apple. Από το λανσάρισμα του App Store, το Shazam κατατάσσεται ως μια από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές για iOS. Σήμερα, χρησιμοποιείται από εκατοντάδες εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, σε πολλαπλές πλατφόρμες. Το Apple Music και το Shazam ταιριάζουν πολύ, μοιράζοντας το πάθος για την ανακάλυψη μουσικής, παρέχοντας στους χρήστες μας εξαιρετικές μουσικές εμπειρίες. Έχουμε συναρπαστικά σχέδια και ανυπομονούμε να συμπεριλάβουμε το Shazam σ’ αυτά μετά την έγκριση της σημερινής συμφωνίας” σημειώνει σε σχετική ανακοίνωσή της η Apple.

“Είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώσαμε ότι το Shazam έχει συνάψει συμφωνία ώστε να αποτελέσει κομμάτι της Apple. Το Shazam είναι ένα από τα apps με την υψηλότερη βαθμολογία στον κόσμο και αγαπήθηκε από εκατοντάδες εκατομμύρια χρήστες. Δεν μπορούμε να φανταστούμε ένα καλύτερο σπίτι για το Shazam που μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καινοτομούμε και να παρέχουμε μαγεία στους χρήστες μας ” σημειώνει η ανακοίνωση της εφαρμογής.

The post Επίσημο: Η Apple εξαγόρασε το Shazam έναντι 400 εκατ. δολαρίων appeared first on Digital Life!.

[ad_2]

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.