Επίσημο mail απο την φιλοζωική προς τον δήμο Ωραιοκάστρου για νέα αγέλη

Επίσημο mail απο την φιλοζωική προς τον δήμο Ωραιοκάστρου για νέα αγέλη

Με επίσημο e-mail η φιλοζωική Ωραιοκάστρου ενημερώνει το δήμο για τη δημιουργία μιας νέας αγέλης αδέσποτων σκύλων  στο Παλαιόκαστρο Ωραιοκάστρου και συγκεκριμένα στην περιοχή όπου στεγάζεται το θερινό σινεμά.

Το συγκεκριμένο σημείο κρίνεται ακατάλληλο καθώς υπάρχει επαγγελματικός χώρος αλλά πρωτίστως είναι άκρως επικίνδυνος για τα ίδια τα αδέσποτα,  καθώς το συγκεκριμένο σημείο βρίσκεται σε δρόμο τον οποίο τα οχήματα κινούνται με μεγάλες ταχύτητες.

Υπενθυμίζουμε ότι  πριν από λίγο καιρό ένα σκυλί από τη συγκεκριμένη αγέλη σκοτώθηκε από διερχόμενο όχημα δείτε σχετικά εδώ.

Διαβάστε αναλυτικά την ανάρτηση της φιλοζωικής: 

Η φιλοζωική Ωραιοκάστρου με το συγκεκριμένο e-mail αναμένει την ενημέρωση και τις κινήσεις του δήμου ως προς τα προβλεπόμενα της προστασίας των αδέσποτων.

Επίσημο email το οποίο στείλαμε σήμερα στο Δήμο Ωραιοκάστρου στους υπεύθυνους για τα αδέσποτα:

Σας ενημερώνουμε ότι δεχτήκαμε πάρα πολλά τηλεφωνήματα από τους κατοίκους της οδού Μακεδονικού αγώνα πάνω από το θερινό σινεμά. Μας ενημέρωσαν ότι υπάρχουν πάνω από 10 μεγάλα σκυλιά από τα οποία το ένα ηδη γέννησε και υπάρχουν άλλα 4 τα οποία χρειάζονται επειγοντος στείρωση.

Ενημερώσαμε και τον κύριο Παντουλα και τώρα ενημερώνουμε και εσάς ώστε να λάβετε τα απαραίτητα μέτρα ως Δήμος.

Με τα τιμής
Δ. Σ. Φίλοι Ζώων Ωραιοκάστρου

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.