Επίσκεψη Πολυχρονίδη στη Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Ωραιοκάστρου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την έδρα της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης Ωραιοκάστρου (Δ.Ε.Υ.Α.Ω.) επισκέφτηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Ανέστης Πολυχρονίδης.

Εκεί ενημερώθηκε αναλυτικά από τον πρόεδρο του Νομικού Προσώπου κ. Νίκο Παπαδόπουλο, για την υφιστάμενη κατάσταση της ποιότητας νερού, των αντλιοστασίων, των δικτύων ύδρευσης και αποχέτευσης, καθώς και για τον μελλοντικό προγραμματισμό των έργων με στόχο την βελτίωση της ποιότητας, αλλά και της ποσότητας του νερού στις τρεις πολύπαθες Δημοτικές Κοινότητες Δρυμού, Λητής, Μελισσοχωρίου και περιοχών της Δ.Ε. Καλλιθέας.

Συζητήθηκαν οι προτεραιότητες που πρέπει να δοθούν, ούτως ώστε να σταματήσει η ταλαιπωρία των κατοίκων, καθώς και τα προβλήματα που διέπουν το καθεστώς λειτουργίας του Νομικού Προσώπου, είτε σε οικονομικό επίπεδο είτε σε επίπεδο στελέχωσης.

Ο κ. Πολυχρονίδης δήλωσε: “Ευχαριστούμε τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΩ για τον χρόνο που αφιέρωσε, αλλά και για τις χρήσιμες πληροφορίες που μας παρείχε με καλή διάθεση. Μετά την επίσκεψη και τη συζήτηση που είχαμε προ διμήνου με τον πρόεδρο της ΕΥΑΘ, σχετικά με τα έργα που αφορούν τον Δήμο Ωραιοκάστρου, ολοκληρώθηκε σήμερα ο κύκλος των συνομιλιών μας και ξεκινά η φάση της σύνθεσης και της κατάθεσης της πρότασης μας για την επόμενη ημέρα και τη λύση του προβλήματος διαχείρισης ποιότητας και ποσότητας του νερού και των δικτύων αποχέτευσης, πρόταση που θα παρουσιαστεί στο πρόγραμμα μας-      master plan “Δήμος Ωραιοκάστρου 2019- 2023”.

συνεργασια τωρα πολυχρονιδης

 

 

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.