“επαγγελματίες εργαζόμενοι και όχι επαγγελματίες πολιτικοί”

Δελτίο τύπου:
Ο τόπος χρειάζεται ανθρώπους που να είναι επαγγελματίες εργαζόμενοι και όχι επαγγελματίες πολιτικοί. Χρειάζεται έναν δήμαρχο που να δίνει την αίσθηση και την βεβαιότητα ανθρώπου με όρεξη για δουλειά και προσφορά, που θα αφουγκράζεται τις ανάγκες των πολιτών. Να σέβεται τους πολίτες και να επενδύει στους νέους ανθρώπους. Χρειάζεται έναν δήμαρχο που να παρέχει τις απαραίτητες εγγυήσεις διαφάνειας και ισότιμης συμμετοχής.

Ο δρόμος για τον νέο δήμαρχο δεν θα είναι στρωμένος με ρόδα. Θα είναι ένας δρόμος δύσκολος που θα απαιτεί σχεδιασμό και προγραμματισμό. Θα είναι ένας δρόμος που θα βαδίσουμε μαζί από κοινού, πολίτες με την νέα διοίκηση του δήμου, προσθέτοντας ο καθένας και από ένα μικρό λιθαράκι.

Οι επαγγελματίες πολιτικοί που έμαθαν να καρπώνονται το δημόσιο χρήμα με μεγάλη ευκολία, γιατί έτσι έμαθαν να πορεύονται, θα πρέπει να αντιληφθούν τι σημαίνει να εργάζεσαι και να προσφέρεις με τις δικές σου δυνάμεις στον τόπο.

Κουράστηκαν οι πολίτες με τους επαγγελματίες πολιτικούς που διοικούν τον τόπο μας, και που για να παραμείνουν στη θέση τους υπόσχονται τα πάντα σε όλους. Αλήθεια μπορούν να μας πουν τελικά σε πόσους υπόσχονται;

Ηλίας Καραγκουνίδης
20131126-190055.jpg

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.