επεισοδιακή εμπειρία για την φιλαρμονική ο σημερινός αγώνας του ΠΑΟΚ

Η φιλαρμονική Ωραιοκάστρου βρέθηκε στις 14/12/14 ως επίσημη καλεσμένη,έπειτα απο ενέργειες του αντιδημάρχου κ.Αταμιάν Πέτρου,στο γήπεδο του ΠΑΟΚ για να παρακολουθήσει και να παίξει τον ΕΘΝΙΚΟ ΥΜΝΟ στον αγώνα ΠΑΟΚ-ΚΕΡΚΥΡΑ.
image
image

Η είσοδος της φιλαρμονικής μας στις κερκίδες ήταν εντυπωσιακή παίζοντας το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ και οι υπεύθυνοι του γηπέδου τους υποδέχθηκαν εγκάρδια.
Ξεκινώντας ο αγώνας τα παιδιά ήταν πολύ ενθουσιασμένα και θέλησαν να σταθούν δίπλα στην ομάδα της πόλης τους.
image

Κάποιοι άλλοι φίλαθλοι όμως,πιο “θερμοί” απο άλλη θύρα,εισέβαλαν στην θύρα που φιλοξενούσε τα παιδιά και τα απαγόρευσαν να παίξουν γιατί ο ήχος της φιλαρμονικής μας κάλυπτε την δική τους φωνή!!!
Η παρέμβαση του αντιδημάρχου και του μαέστρου στους υπεύθυνους ασφαλείας και στους ανωτέρους τους
δεν επέφερε καρπούς….οι αρμόδιοι δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα παραπάνω πέραν της υπακοής τους στα θέλω των “ένθερμων” φιλάθλων…!
image
image
Η ομάδα του ΠΑΟΚ για να παρηγορήσει τα παιδιά,που πραγματικά στεναχωρήθηκαν για αυτή τη συμπεριφορά που βίωσαν,τα κέρασε χυμό, τα έδωσε εκπτωτικά κουπόνια για την μπουτίκ του ΠΑΟΚ και αναμνηστικά για την παρουσία τους εκεί.
Τα συναισθήματα απο την σημερινή εμπειρία των παιδιών είναι ανάμεικτα…
Απο την μια η συμπεριφορά των “φιλάθλων” στο πρόσωπο τους και απο την άλλη το άκουσμα ότι μέρος των εσόδων του σημερινού αγώνα θα δοθούν στον μικρό Σπύρο απο τη Ζάκυνθο που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας, τα μπέρδεψε αρκετά για να αποφασίσουν αν η γεύση που τους έμεινε είναι γλυκιά ή ξινή!!
Όπως και να έχει το αποτέλεσμα τα παιδιά εθελοντές της φιλαρμονικής μας είναι πραγματικά αξιόλογα για το έργο τους!!!!!
Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στα δικά μας παιδιά!!!!!!!

Για τους ποδοσφαιρόφιλους να αναφέρουμε ότι ο αγώνας έληξε 2-1 υπέρ του ΠΑΟΚ
image
image
image

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.