Επεισόδια στην Ε.Ο. στο ύψος των διοδίων Ωραιοκάστρου απο αγανακτισμένους Ρομα για τον 16χρονο τραυματισμένο 

Επεισόδια στην Ε.Ο. στο ύψος των διοδίων Ωραιοκάστρου απο αγανακτισμένους Ρομα για τον 16χρονο τραυματισμένο

Σε πεδίο μάχης μετατράπηκαν πολλά σημεία της Θεσσαλονίκης απο εχθές έπειτα απο το αιματηρό επεισόδιο με τον 16χρονο Ρομά που δέχθηκε μια σφαίρα στο κεφάλι έπειτα από καταδίωξη αστυνομικών.

Τα τελευταία 24ωρα ακούγονται διαρκώς σειρήνες κινούμενες επι της Συμμαχικής Οδού.

Συγγενείς, φίλοι και γνωστοί  του 16χρονου, κρίνεται ιδιαιτέρως κρίσιμη και νοσηλεύεται στο Ιπποκράτειο, αντιδρούν έντονα απο εχθές σε διάφορα σημεία της Θεσσαλονίκης εκφράζοντας τον θυμό τους για το επεισόδιο.

Απο τα ξημερώματα έως τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα κλειστή η Εγνατία οδός και στα δύο ρεύματα στο ύψος των διοδίων Ωραιοκάστρου διότι 40 άτομα Ρομά έβαλαν φωτιές και έκλεισαν τον δρόμο.
Επίσης φωτιά στη Συμμαχική Οδό λίγο μετά το στρατόπεδο Αναγνωστοπούλου από τα ίδια άτομα τα οποία πετούσαν πέτρες σε περαστικά αυτοκίνητα και σύμφωνα με πληροφορίες σημειώθηκαν μικροτραυματισμοί πολιτών που πήγαιναν ή ερχόντουσαν από την εργασία τους.

Επίσης, στην Εγνατία Οδό, στο ρεύμα προς Αθήνα περίπου 40 νεαροί ακινητοποίησαν φορτηγό στο ύψος των Διαβατών, διαπληκτίστηκαν με τον οδηγό και προκάλεσαν φθορές στο όχημα.

Απο οτι φαίνεται η κατάσταση δεν έχει αποκλιμακωθεί ακόμη και αναμένονται και άλλα επεισόδια.

 

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.