Επιδοτούμενα προγράμματα απο τον Εμπορικό Σύλλογο Ωραιοκάστρου

Πρόγραμμα Λ.Α.Ε.Κ. – Ο.Α.Ε.Δ. σχετικά με την Κατάρτιση Εργαζομένων σε μικρές Επιχειρήσεις (1 – 30 άτομα), έτους 2017

Αξιότιμα μέλη,

Σας ενημερώνουμε ότι οι εγγραφές που αφορούν το επιδοτούμενο πρόγραμμα εκπαίδευσης για το προσωπικό των επιχειρήσεων που ανήκουν στον κλάδο του ΕΜΠΟΡΙΟΥ, ήδη ξεκίνησαν.

Αντικείμενο κατάρτισης:
• Social Media Marketing Εμπορικών επιχειρήσεων &
• Πρώτες βοήθειες – Ασφάλεια στο εμπορικό κατάστημα – Αντιμετώπιση περιστατικών βίας

Σύμφωνα με την υπ’ αριθμόν 1833/44/27.06.2017 απόφαση του Δ.Σ. του Ο.Α.Ε.Δ., κάθε εργοδοτικός σύλλογος μικρών επιχειρήσεων (που απασχολούν 1 – 30 άτομα) έχει δικαίωμα να υλοποιήσει Πρόγραμμα Επαγγελματικής Κατάρτισης για τους εργαζόμενους των μελών του, ανάλογα με τις ανάγκες του κλάδου.

Το πρόγραμμα κατάρτισης θα υλοποιηθεί στο Ωραιόκαστρο από το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης “POLIS”, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.

Έχει διάρκεια 32 ώρες (8 μαθήματα) και επιδοτείται 100% από τον Ο.Α.Ε.Δ. Η επιδότηση συμπεριλαμβάνει τις αμοιβές των εργαζομένων που θα παρακολουθήσουν την κατάρτιση. Συγκεκριμένα η αμοιβή του κάθε εργαζόμενου που θα συμμετάσχει στο πρόγραμμα ανέρχεται στο ποσό των 5€ ανά ώρα κατάρτισης, ήτοι σε 160,00 ευρώ συνολικά.

Το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί, σύμφωνα με την υπεύθυνη και επιστημονική κατάρτιση του προσωπικού, σε αντικείμενα που είναι αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινής εργασίας του, από έμπειρους εισηγητές που ανήκουν στο Μητρώο Εισηγητών ΛΑΕΚ.

Οι ώρες και οι ημέρες διεξαγωγής του προγράμματος, θα είναι εκτός ωραρίου εργασίας και ύστερα από συνεννόηση, προκειμένου να διευκολυνθούν όλοι οι εργαζόμενοι. Με την ολοκλήρωση του προγράμματος κάθε εργαζόμενος θα λάβει σχετική βεβαίωση σύμφωνα με το αντικείμενο της κατάρτισης.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Ωραιοκάστρου «Ε.Σ.Ω.» σε συνεργασία με το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης, αναλαμβάνει την πλήρη υποστήριξη σε όλη τη διαδικασία του Προγράμματος (από την συγκέντρωση των αιτήσεων μέχρι και την αποπληρωμή).

Παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε συμπληρωματική πληροφορία και διευκρίνηση. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6999501100, E-mail: [email protected]

Για το Δ.Σ.

Ο πρόεδρος ​​​ ​Η γενική γραμματέας
Βασίλης Ιακωβίδης ​​​ Μυρτώ Γιαννακού
ΕΣΩ,eso

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.