Επιστολή- Διαμαρτυρία του Προέδρου Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων 2ου Γυμνασίου Ωραιοκάστρου

Επιστολή- Διαμαρτυρία του Προέδρου Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων 2ου Γυμνασίου Ωραιοκάστρου

Με την έναρξη και τον αγιασμό της νέας σχολικής χρονιάς, θέλω να ευχηθώ σε όλους τους μαθητές και μαθήτριες καλή αρχή με υγεία και πρόοδο.
Σημαντικά τα θέματα που απασχολούν τόσο τους μαθητές και καθηγητές όσο και τους γονείς του 2ου Γυμνασίου Ωραιοκάστρου. Η διοίκηση του δήμου κωφεύει και αδιαφορεί για τα πλείστα προβλήματα που θα αντιμετωπίσουν οι μαθητές και οι διδάσκοντες με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, παρόλο που η ενημέρωση ήταν έγκαιρη.
Οι γονείς, οι καθηγητές και η διεύθυνση του 2ου Γυμνασίου φροντίζουν για την τακτοποίηση των προβλημάτων, βάση των δυνατοτήτων τους αλλά η αδιάφορη στάση της δημοτικής αρχής όχι μόνο δεν βοηθά προς αυτή την κατεύθυνση αλλά δημιουργεί και εντάσεις στις σχέσεις μεταξύ των σχολείων του δήμου μας, των καθηγητών και δυστυχώς και των μαθητών μας.
Ως Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Γυμνασίου Ωραιοκάστρου, θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι ήδη πριν από την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, ο Σύλλογος μας έχει διαθέσει ένα σημαντικό ποσό και ώρες εθελοντικής εργασίας για τη διαμόρφωση των χώρων του σχολείου και την απόκτηση διδακτικού υλικού.
Ο σκοπός του Συλλόγου μας είναι η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συμβολή στη διαμόρφωση των σωστών συνθηκών διαβίωσης, εκπαίδευσης και διάπλασης της προσωπικότητας των παιδιών και μαθητών μας στα πλαίσια της σχολικής κοινότητας.
Με εκτίμηση
Δημήτριος Μαπίτσιος
Πρόεδρος Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων 2ου Γυμνασίου Ωραιοκάστρου
Σχολειο

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.