ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Η απόλυτα επικίνδυνη Συμμαχική οδός θα φτιαχτεί!

Επαναλαμβανόμενα τα άρθρα στο oraiokastro24.gr για την άθλια και επικίνδυνη Συμμαχική οδό που εξυπηρετεί εκατοντάδες οδηγούς,επαγγελματίες και μη.

Κατά τη σημερινή συνεδρίαση της Μητροπολιτικής Επιτροπής Θεσσαλονίκης κρίθηκε  απαραίτητη και επείγουσα η υλοποίηση των εργασιών  διότι ο δρόμος αυτός, μήκους οκτώ χιλιομέτρων, ενώνει την 4η Επαρχιακή Οδό Θεσσαλονίκης- Ωραιοκάστρου με την Παλιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκη-Κιλκίς, ενώ είναι ο κύριος οδικός άξονας για την είσοδο και έξοδο στη Βιομηχανική Περιοχή των παραπάνω δήμων και εξυπηρετεί καθημερινά όχι μόνο τους κατοίκους των δήμων αυτών αλλά και ευρύτερα όλου του Πολεοδομικού Συγκροτήματος της Θεσσαλονίκης.

Σε ότι αφορά τη σημερινή κατάσταση της συμμαχικής οδού, διαπιστώθηκαν σημαντικά προβλήματα στο οδόστρωμα, λόγω της καθημερινής μεγάλης κυκλοφορίας μεγάλων και βαριών οχημάτων, λόγω επεμβάσεων από διάφορους οργανισμούς κοινής ωφελείας με διελεύσεις αγωγών αποχέτευσης, ύδρευσης, αερίου, Ο.Τ.Ε. και Δ.Ε.Η. αλλά εξαιτίας των πολλών και έντονων βροχοπτώσεων των τελευταίων χρόνων.

Με το έργο που θα εκτελεστεί, προβλέπεται η αποκατάσταση και επισκευή των φθορών του ασφαλτικού οδοστρώματος (λακκούβες- καθιζήσεις- παραμορφώσεις), καθώς και των λοιπών στοιχείων ασφαλείας της οδού. Ωστόσο δεν προβλέπεται καμία αλλαγή των γεωμετρικών χαρακτηριστικών της οδού σε κανένα τμήμα της.

Η χρηματοδότηση του έργου θα γίνει από πιστώσεις του Προγράμματος Επενδυτικών Δαπανών Ιδίων Πόρων της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης και από πόρους των δήμων Ωραιοκάστρου, Δέλτα και Παύλου Μελά.

Όλα τα παραπάνω προβλήματα μπορείτε να τα δείτε συγκεντρωτικά εδώ .

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.