Επιχείρηση στο Ωραιόκαστρο γιόρτασε τα 25 της χρόνια και φύτεψε 25 δέντρα – Φωτορεπορτάζ

Επιχείρηση στο Ωραιόκαστρο γιόρτασε τα 25 της χρόνια και φύτεψε 25 δέντρα – Φωτορεπορτάζ

Τα 25 χρόνια λειτουργίας του γιόρτασε το Ιχθυοταβέρνα-Ιχθυοπωλείο “μαρίνα” στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης στις 17 Μαρτίου, το πρώτο ιχθυοπωλείο στην Ελλάδα που συμπεριέλαβε στις παροχές του ΚΑΙ κουζίνα! 

Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος Ιακωβίδης Βασίλης θέλησε να μοιραστεί τη χαρά του και το έπραξε ποικιλοτρόπως!

Ο ιδιοκτήτης Ιακωβίδης Βασίλης με την σύζυγό του Γεωργιάδου Μαρίνα και τις κόρες του Ιωάννα και Ελένη

25 χρόνια, 25 δέντρα !

Σε αυτήν την κίνηση προχώρησε φυτεύοντας στο 1ο Δημοτικό σχολείο Ωραιοκάστρου 25 δέντρα, ένα για κάθε χρόνο της λειτουργίας του καταστήματός του. Η δράση αυτή πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της αυτοξιολόγησης της σχολικής μονάδας. Η κίνηση αυτή αποδέκτη δεν είχε μόνο το περιβάλλον! Είχε και εκπαιδευτικό χαρακτήρα! Οι μαθητές του σχολείου καθώς τα παιδιά φύτεψαν και υιοθέτησαν τα δέντρα αυτά!!!

 

 

Δείτε φωτογραφικό υλικό αυτής της δράσης 👉 ΕΔΩ

Ένα event όπως παλιά! 

Ένα μεγάλο, πλούσιο και ανοιχτό event  για όλο τον κόσμο ετοιμάστηκε και την ίδια ημέρα η σάλα της ιχθυοταβέρνας γέμισε με ευχές, αγάπη, μουσικές και απίθανες γεύσεις!

Ο chef Σωκράτης Γασπαράτος επιμελήθηκε το μενού με ολόφρεσκα προϊόντα του καταστήματος φτιαγμένα με τις μοναδικές του ικανότητες!

Το επιλεγμένο οινοποιείο Μεσήμβρια και το κτήμα Μανωλεσακη συνόδευσαν τα εκλεκτά εδέσματα του μπουφέ!
Όλα αυτά σερβιρίστηκαν  σε οικολογικά σκεύη απο την Φανή Μπλίουμη! 
Η καλλιτέχνιδα Μάγδα Πένσου με την μελωδική φωνή της και τους μουσικούς, ο Γιάννης Περδίκης στα πλήκτρα και στο τραγούδι και ο Γιώργος Σκηπητάρης “μέτρ” του κλαρίνου και του καβάλ, απογείωσαν την εκδήλωση!
Οι ώρες κύλησαν χαρούμενες με πλήθος κόσμου να εύχεται καλύτερα και να απολαμβάνει για μια ακόμη φορά ότι απλόχερα προσφέρει το “μαρίνα”
Σημαντικές όλες οι προσωπικότητες που παρευρέθηκαν την ημέρα εκείνη. 
👉 ΕΔΩ μπορείτε να δείτε  στιγμιότυπα απο το πάρτι και τον κόσμο που με την ειλικρινή του αγάπη και εκτίμηση έδωσε το παρών!
vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.