Εργασίες σε δρόμους της Θεσσαλονίκης,δείτε αναλυτικά

Εργασίες σε δρόμους της Θεσσαλονίκης,δείτε αναλυτικά

Εργασίες συντήρησης από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας θα πραγματοποιηθούν επί της οδού Μοναστηρίου στη Θεσσαλονίκη από τη Δευτέρα 15 έως τις 19 Απριλίου.

Οι εργασίες αφορούν σε καθαρισμό χώρου φυτών σε διαχωριστικές νησίδες και στα ερείσματά τους και θα πραγματοποιηθούν επί της Εθνικής Οδού αρ. 2 Θεσσαλονίκης-Έδεσσας, στο ρεύμα προς Έδεσσα και συγκεκριμένα από τη γέφυρα Δενδροποτάμου μέχρι τα Διαβατά σε διάφορα τμήματα. Οι εργασίες θα εκτελεστούν ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες, με ώρα έναρξης τις 7.00 π.μ.

Επίσης θα πραγματοποιηθούν εργασίες αποκατάστασης στηθαίων ασφαλείας σε διάφορες θέσεις κατά μήκος της περιφερειακής οδού (από τον κόμβο του νοσοκομείου Παπαγεωργίου μέχρι τον κόμβο Τριανδρίας), με κατεύθυνση από δυτικά προς ανατολικά.

Οι εργασίες συντήρησης θα εκτελεστούν από τις 15 έως και τις 19 Απριλίου 2019, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες, με ώρα έναρξης στις 7.00 π.μ. και ώρα λήξης στις 14.00.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.