Εργασίες στην Παλαιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Κιλκίς για τρεις εβδομάδες – Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Εργασίες καθαρισμού των τεχνικών στην Παλαιά Εθνική Οδό 65 Θεσσαλονίκης- Κιλκίς θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από τη Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2022 και με διάρκεια τριών (3) εβδομάδων.

Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες καθαρισμού των τεχνικών της Παλαιάς Εθνικής Οδού 65 Θεσσαλονίκης – Κιλκίς, σε όλο το μήκος της οδού. Οι εργασίες θα ξεκινήσουν από τη Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2022  και θα διαρκέσουν τρεις (3) εβδομάδες. Θα πραγματοποιηθούν με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας, με ώρα έναρξης στις 07.00 π.μ. και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Ήδη  έχει  γίνει  η  σχετική  συνεννόηση  με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και με το Τμήμα Τροχαίας Χαλκηδόνας ώστε να γίνουν οι απαραίτητες  κυκλοφοριακές  ρυθμίσεις  για  την  ασφαλέστερη διεξαγωγή της  κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

 

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.