Εργασίες συντήρησης στην Νέα Εθνική Οδό στη Δυτική Θεσσαλονίκη – Αναλυτικά

Εργασίες συντήρησης στη διασταύρωση της Ν.Ε.Ο Θεσσαλονίκης – Κιλκίς με την Επαρχιακό Οδό Θεσσαλονίκης Δρυμού και στην Ενωτική οδό Σίνδου- ΒΙΠΕ

από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Εργασίες συντήρησης θα πραγματοποιηθούν στη διασταύρωση της Νέας Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Κιλκίς με την Επαρχιακή Οδό Θεσσαλονίκης – Δρυμού και στην Ενωτική Οδό Σίνδου- ΒΙΠΕ από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από τη Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου έως και την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2021.

Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες τοποθέτησης στηθαίων ασφαλείας ως εξής:

α) επί της δεξιάς οριογραμμής στη διασταύρωση της Νέας Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης-Κιλκίς με την Επαρχιακή Οδό Θεσσαλονίκης-Δρυμού στην κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη.

Οι εργασίες έχουν προγραμματιστεί για το διάστημα από τη Δευτέρα 22/02/21 έως και την Παρασκευή 26/02/21 ανάλογα με τις επικρατούσες συνθήκες με ώρα έναρξης στις 08.00 π.μ..

β) επί της δεξιάς οριογραμμής της Ενωτικής Σίνδου – ΒΙΠΕ από το ύψος του ΤΕΙ Σίνδου έως τη σιδηροδρομική γραμμή και στις δύο κατευθύνσεις κυκλοφορίας.

Οι εργασίες έχουν προγραμματιστεί για το διάστημα από την Τρίτη 23/02/21 έως και την Παρασκευή 26/02/21 ανάλογα με τις επικρατούσες συνθήκες με ώρα έναρξης στις 08.00 π.μ..

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, το Τμήμα Τροχαίας Χαλκηδόνας και το Τμήμα Τροχαίας Λητής, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.