Εργασίες συντήρησης στην 4η Επαρχιακή Οδό Θεσσαλονίκης – Ωραιοκάστρου από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Εργασίες συντήρησης στην 4η Επαρχιακή Οδό

 (Θεσσαλονίκης – Ωραιοκάστρου)

από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

 

Εργασίες συντήρησης θα πραγματοποιηθούν στην 4η Επαρχιακή Οδό (Θεσσαλονίκης – Ωραιοκάστρου) από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας την Πέμπτη 19 και την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2019.

          Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες επισκευής και συντήρησης τμήματος του οδοστρώματος στην 4η Επαρχιακή Οδό  (Θεσσαλονίκης – Ωραιοκάστρου)  στο ύψος της Συμμαχικής οδού και σε μήκος περίπου 400 μέτρων, με κατεύθυνση από Θεσσαλονίκη προς Ωραιόκαστρο.

          Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου και την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2019 ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες με ώρα έναρξης στις 7.00 π.μ. και ώρα λήξης στις 7.00 μ.μ.

Ήδη  έχει  γίνει  η  σχετική  συνεννόηση  με  τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Τροχαίας Λητής, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες  κυκλοφοριακές  ρυθμίσεις  για  την  ασφαλέστερη  διεξαγωγή  της  κυκλοφορίας  στη  διάρκεια  των  εργασιών.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.