Εργασίες συντήρησης στη Θεσσαλονίκη απο την Μ.Δευτέρα

Εργασίες συντήρησης θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στην Επαρχιακή Οδό 5 (Λαχανόκηπου-Σίνδου-Χαλάστρας-Κυμίνων–Ν.Μαλγάρων – Ορίων Νομού).

Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες επισκευής και συντήρησης τμημάτων του οδοστρώματος, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες, στις 22 και στις 23 Απριλίου, από τις 7.00 έως τις 19.00.

 

Ακόμη θα πραγματοποιηθούν εργασίες αντικατάστασης στηθαίων ασφαλείας στη Χ.Θ. 11+100 περίπου, στο ύψος του κόμβου της Νεάπολης, με κατεύθυνση από δυτικά προς ανατολικά.

Οι εργασίες συντήρησης θα εκτελεστούν στις 22 Απριλίου 2019, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες, με ώρα έναρξης στις 7.00 π.μ. και ώρα λήξης στις 14.00.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.