Εργατικό ατύχημα στο Ωραιόκαστρο – Δήλωση ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ-ΑΝΑΤΡΟΠΗ

Εργατικό ατύχημα στο Ωραιόκαστρο – Δήλωση ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ-ΑΝΑΤΡΟΠΗ

Εκ μέρους της Δημοτικής Παράταξης Αλληλεγγύη Ανατροπή Ωραιοκάστρου και προσωπικά,εκφράζω τη μεγάλη μου λύπη για το βαρύ εργατικό ατύχημα σε υπάλληλο του Δήμου Ωραιοκάστρου εν ώρα εργασίας του, στο απορριμματοφόρο όπου και επέβαινε.

Ελπίζουμε και ευχόμαστε ολόψυχα όλα τα μέλη της Δημοτικής Παράταξης, για την ταχείαανάρρωση της συνδημότισσας μας και παράλληλα εργαζόμενης του Δήμου μας, ώστε σύντομα ναεπιστρέψει πρωτίστως στην οικογένεια, και έπειτα στη δουλειά της.

Επίσης εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράσταση μας στους οικείους της και δηλώνουμε ότι θα είμαστε δίπλα τους σε ότι και εάν χρειαστούν.

Το συγκεκριμένο εργατικό ατύχημα ας γίνει εφαλτήριο για να ανοίξουμε ουσιώδης συζήτηση γιατην ασφάλεια των εργαζομένων του Δήμου Ωραιοκάστρου από όλες τις απόψεις και να δώσουμεπραγματικές λύσεις. Εκ μέρους της Δημοτικής Παράταξης Αλληλεγγύη-Ανατροπή ο επικεφαλής,Χατζηευαγγέλου Πασχάλης , Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Ωραιοκάστρου

Παρ’ ολίγον τραγωδία απο εργατικό ατύχημα στο Ωραιόκαστρο

 

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.