Ετοιμάζεται για εκλογές η Ένωση Ποντίων και Φίλων Ωραιοκάστρου

Ετοιμάζεται για εκλογές η Ένωση Ποντίων και Φίλων Ωραιοκάστρου

Την Κυριακή 21 Ιουνίου 2020 πραγματοποιήθηκε η εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση της ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΝΤΙΩΝ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ, με τη μαζικότερη συμμετοχή μελών από την ίδρυση του συλλόγου. Η συνέλευση πραγματοποιήθηκε στον αύλειο χώρο του Κονταξοπούλειου Δημοτικού Γυμναστηρίου, μπροστά από τα γραφεία του συλλόγου, τηρώντας τα απαραίτητα μέτρα προστασίας από τον COVID- 19.

Πρόεδρος της συνέλευσης εκλέχθηκε το μέλος του συλλόγου Νίκος Ζησιός και γραμματέας το μέλος του συλλόγου Μαρία Ιακωβάκη.

Ο διοικητικός απολογισμός μοιράστηκε σε έντυπη μορφή στο σώμα και στη συνέχεια η πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου Γεωργία Πετρίδου έδωσε διευκρινίσεις και ακολούθησαν ερωτήσεις και τοποθετήσεις από τα παρευρισκόμενα μέλη. Τον οικονομικό απολογισμό ανέγνωσε ο πρόεδρος της εξελεγκτικής επιτροπής Γιώργος Ξανθόπουλος και περαιτέρω λεπτομέρειες δόθηκαν από την ταμία του συλλόγου Χρυσούλα Κουρουκερέζη. Το σώμα ομόφωνα υπερψήφισε τον οικονομικό και διοικητικό απολογισμό, απαλλάσσοντας το απερχόμενο διοικητικό συμβούλιο  από κάθε ευθύνη.

Στη συνέχεια εκλέχθηκε τριμερής εφορευτική επιτροπή η οποία αναλαμβάνει να φέρει εις πέρας την εκλογική διαδικασία. Μέλη της εφορευτικής επιτροπής είναι οι: Αγιασοφίτου Αναστασία, Ιωαννίδου Ευδοκία, Μουστάκα Εύα.

Για την υποβολή υποψηφιοτήτων για μέλη Διοικητικού Συμβουλίου και μέλη Εξελεγκτικής Επιτροπής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προσέρχονται στα γραφεία του συλλόγου από Δευτέρα 22 Ιουνίου 2020 έως Παρασκευή 26 Ιουνίου 2020, στις ώρες 19:00 – 21:00 .

Οι εκλογές θα διεξαχθούν τη Δευτέρα 29 Ιουνίου 2020 στα γραφεία του συλλόγου στις ώρες 16:30- 21:30.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.