Ετοιμάζουν κινητοποιήσεις οι αγροτοκτηνοτρόφοι

Δελτίο Τύπου
Ο Αγροτοκτηνοτροφικός Σύλλογος Λαγκαδά συμμετείχε με αντιπροσωπεία της Διοίκησής του στη μεγάλη σύσκεψη που πραγματοποίησε η Πανελλαδική Επιτροπή των μπλόκων την Κυριακή 30/10 στη Νίκαια της Λάρισας.
Στη σύσκεψη επιβεβαιώθηκε η ανάγκη ενότητας για την απόκρουση των αντιλαϊκών και αντιαγροτικών πολιτικών. Αποφασίστηκε να ξεκινήσουν άμεσα πολύμορφες αγωνιστικές κινητοποιήσεις, ενώ στα μέσα Δεκέμβρη θα πραγματοποιηθεί νέα πανελλαδική σύσκεψη της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων , για απολογισμό και αποφάσεις πανελλαδικού συντονισμού και κλιμάκωσης των κινητοποιήσεων.
Αγρότες,Δερβένι,μπλόκο,derveni,bloko
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Παλεύουμε και αντιστεκόμαστε ενάντια:

– Στην υπέρογκη αύξηση των ασφαλιστικών μας εισφορών
– Στη φορολεηλασία σε βάρος των αγροτών και κτηνοτρόφων
– Στο διαχωρισμό σε κατά κύριο επάγγελμα αγρότες και μη
– Στη μη έγκαιρη εκτίμηση των ζημιών από τον ΕΛΓΑ
– Στα γενικότερα προβλήματα που μας οδηγούν στη φτώχεια και το ξεκλήρισμα.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας στα πλαίσια αυτά, καλεί τους αγρότες και κτηνοτρόφους
σε συμβολικό αποκλεισμό της Τράπεζας Πειραιώς στο Λαγκαδά, την Τρίτη 6 Δεκέμβρη 11.00 π. μ.

vendo

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Τοσους μηνες που εφαρμοζεται το ασφαλιστικο κλπ που ησασταν αγροτακια? Γιατι κανετε τα μπλοκα καθε Δεκεμβρη-Γεναρη ολα αυτα τα χρονια?? Αα ισως επειδη δεν εχετε παραγωγη εκεινη την περιοδο δηλαδη ελευθερο χρονο?? Φτανει πια με το show της ψευτοεπαναστασης των κλειστων δρομων και των γλεντιων!

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.