Ετοιμαστείτε!!τρέχουμε…για την ΕΛΠΙΔΑ

5ος Φιλανθρωπικός Αγώνας Βουνού Αυτισμός – Ελπίδα

Ο Σύλλογος Αυτισμός – Ελπίδα, υπό την αιγίδα του Δήμου Ωραιοκάστρου και με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αυτισμού διοργανώνει τον 5ο φιλανθρωπικό αγώνα βουνού, με αφετηρία την Κεντρική Είσοδο της Μονάδας Αυτιστικού Ατόμου Ελπίδα, οδός Στεφανίδη στο Ωραιόκαστρο, την Κυριακή 14 Μαϊου 2017.

Ο Αγώνας Βουνού Αυτισμός – Ελπίδα, θα διεξαχθεί στο περιαστικό δάσος του Δήμου Ωραιοκάστρου, και περιλαμβάνει πανέμορφη ορεινή διαδρομή, μέσα σε καταπράσινη φύση και θέα του Θερμαϊκού κόλπου.

Προσφέρονται 3 επιλογές συμμετοχής :

α. Αγώνας 1km με 2 ευρώ συμμετοχή – εκκίνηση 10:30 πμ
β. Αγώνας 5km με 5 ευρώ συμμετοχή – εκκίνηση 10:20 πμ
γ. Αγώνας 13,5km με 10 ευρώ συμμετοχή – εκκίνηση 10:00 πμ

IMG_8232

Σκοπός του αγώνα, πέρα από την ανάδειξη των ωφελειών που αποκομίζονται, από την άθληση και τη φροντίδα του περιαστικού δάσους της πόλης μας, είναι επίσης να κινητοποιήσει το ευρύτερο κοινό, ως προς τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, όπως τα αυτιστικά παιδιά, και να συγκεντρωθούν χρήματα που προορίζονται να καλύψουν, ανάγκες της Μονάδας Αυτιστικού Ατόμου, που λειτουργεί από το 1980 στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης.

Στην εγγραφή περιλαμβάνονται δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα, επίσημη χρονομέτρηση στα 5 και 13,5 χλμ , τροφοδοσία και υποστήριξη, ηλεκτρονικό αναμνηστικό δίπλωμα , μετάλλιο και ελαφρύ γεύμα στο τερματισμό. Στο χώρο της αφετηρίας – τερματισμού υπάρχουν χώροι ιματισμού, wc, στάθμευσης οχημάτων. Οι αθλητές και αθλήτριες συμμετέχουν στον αγώνα με δική τους ευθύνη .
Προσκαλούμε τους φίλους μας που θα κάνουν κοινοποιήσεις σχετικές με τον αγώνα μας στο Facebook, στο Instagram ή το Twitter να χρησιμοποιούν το #ΤΡΕΧΩΓΙΑΤΗΜΟΝΑΔΑΕΛΠΙΔΑ σαν hash tag ώστε να δημιουργηθεί και το δικό μας στα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης. Σας ευχαριστούμε θερμά!

Εγγραφές από 9 Μαρτίου 2017 μέχρι 7 Μαϊου 2017 ηλεκτρονικά

στο www.elpida-autism.gr/φιλανθρωπικός-αγώνας/

Λίγες μέρες πριν τον αγώνα θα γίνει η διανομή των αριθμών στους συμμετέχοντες, σε μέρος & ώρες που θα ανακοινωθούν στο site & στο facebook.

Υπεύθυνοι επικοινωνίας :

Μπιτζιλής Φώτης +306949470673

Κοντοδήμος Κώστας +306949440000 +302310697614

[email protected]

Facebook Σύλλογος Αυτισμός Ελπίδα ή Μονάδα Αυτιστικού Ατόμου ‘Ελπίδα’

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.