Ετοιμαστείτε ! Τρέχουμε για την “Ελπίδα”

Ετοιμαστείτε ! Τρέχουμε για την “Ελπίδα”

Ο Σύλλογος Φίλων Αυτιστικού Ατόμου της Μονάδας ΕΛΠΙΔΑ, διοργανώνει τον 8ο Φιλανθρωπικό Αγώνα Βουνού, με αφετηρία την Κεντρική Είσοδο της Μονάδας, οδός Στεφανίδη στο Ωραιόκαστρο, την Κυριακή 5 Απριλίου 2020.

Σκοπός του αγώνα, πέρα από την ανάδειξη των ωφελειών που αποκομίζονται από την άθληση και τη γνωριμία με το περιαστικό δάσος της πόλης μας, είναι επίσης η ευρύτερη κινητοποίηση, ως προς τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, όπως τα αυτιστικά παιδιά, και η συγκέντρωση χρημάτων που προορίζονται να καλύψουν ανάγκες της Μονάδας Αυτιστικού Ατόμου «ΕΛΠΙΔΑ».

Προσφέρονται 3 επιλογές συμμετοχής:

1. Διαδρομή 1 km  με 3 € η συμμετοχή – εκκίνηση  10.30 πμ

2. Διαδρομή 5+ km με 5 € η συμμετοχή  – εκκίνηση  10.20 πμ

3. Διαδρομή 15 km με 12 € η συμμετοχή  – εκκίνηση 10.00 πμ

*Ομαδική συμμετοχή στα 15χλμ 10 και άνω ατόμων με 10€ συμμετοχή ανά άτομο

Πατήστε παρακάτω για τις αιτήσεις εγγραφής

Υπεύθυνοι επικοινωνίας Αγώνα:

Κοντοδήμου Κορίνα, 6977358635

Κοντοδήμος Κώστας 6994777677, 2310697614

[email protected] | [email protected]

Ο εθελοντισμός είναι αναπόσταστο κομμάτι, και βασικός πυλώνας λειτουργίας, του Συλλόγου μας από την ίδρυση του. Ο αγώνας δεν αποτελεί εξαίρεση. Τουναντίον, η επιτυχία του στηρίζεται άρρηκτα στην συμμετοχή, στην αφοσίωση και στις πολύτιμες υπηρεσίες  των εθελοντών. Όποιος-α θέλει και φέτος να βάλει το δικό του λιθαράκι στην επιτυχία του αγώνα μας, μπορεί να δηλώσει εθελοντής τηλεφωνικά ή με μήνυμα στην σελίδα του Συλλόγου στο Facebook.

Δείτε εδώ μερικά στιγμιότυπα των παλαιότερων αγώνων που γέμισαν προσφορά, υγεία, χαρά και πολλά πολλά χαμόγελα!!!!!!

 

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.