Ευχάριστες εξελίξεις για ακτοπλοϊκή σύνδεση Θεσσαλονίκη-Σποράδες

Το 2017 η εταιρία Hellenic Seaways αποφάσισε να αποσύρει το FlyingCut 4 και να διακόψει την απευθείας ακτοπλοϊκή σύνδεση των τριών νησιών με την Θεσσαλονίκη. Η συγκεκριμένη σύνδεση εξυπηρετούσε όλη τη Βόρεια Ελλάδα, αλλά και τους Βαλκάνιους τουρίστες, οι δεν χρειαζόταν να φτάσουν ως τον Βόλο για να περάσουν στη Σκιάθο, τη Σκόπελο ή την Αλόννησο.

Φέτος έρχονται ευχάριστες εξελίξεις για ακτοπλοϊκή σύνδεση Θεσσαλονίκη-Σποράδες.

Ενδιαφέρον έδειξε η εταιρεία Golden Star Ferries κατέθεσε εγγράφως αίτηση χθες Παρασκευή προς το υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής για την έκτακτη δρομολόγηση των ταχύπλοων πλοίων της (Superspeed και Supercat) στην γραμμή Θεσσαλονίκη – Σποράδες. Η εταιρεία ζήτησε έγκριση για να δρομολογήσει τα δύο προαναφερθέντα ταχύπλοα για το διάστημα από τις 15 Ιουνίου έως τις 9 Σεπτεμβρίου 2018.
Στην επιστολή της αναφέρει επίσης ότι για την εν λόγω σύνδεση υπήρξε «έντονη απαίτηση του Δημάρχου» Θεσσαλονίκης σύμφωνα με το ΑΠΕ.

Read more at: http://parallaximag.gr/thessaloniki/ploio-gia-ta-nisia-ksana-apo-tis-15-iouniou

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.