Ευχές από τον ίδιο τον Άγιο Βασίλη στο παιδί σας; Nαι γίνεται!

Όταν τα παιδιά γράφουν στον αγαπημένο τους Άγιο Βασίλη, το αποτέλεσμα είναι αυθόρμητο, τρυφερό, συγκινητικό. Κάθε χρόνο, τις μέρες των Χριστουγέννων, τα ταχυδρομικά κουτιά γεμίζουν όνειρα, ελπίδες, και επιθυμίες, αποτυπωμένα σε χαρτί από παιδικά χεράκια. Ένα γράμμα στον πολυαγαπημένο μας Άι Βασίλη, ξεχωριστό για το κάθε παιδί, θα βρει παραλήπτη στην πιο ζεστή παραμυθένια αγκαλιά και στον πιο ονειρεμένο κατακόκκινο σάκο γεμάτο δώρα, συμπόνια, ελπίδα και ειρήνη. Πώς θα σας φαινόταν όμως αν μπορούσατε να φέρετε σε άμεση επαφή τα αγγελούδια σας με τον Άγιο Βασίλη;

Αν θέλετε να κάνετε ένα πραγματικά ξεχωριστό δώρο στα παιδιά σας τις γιορτές, δώστε τους τη χαρά να επικοινωνήσουν με τον αγαπημένο τους Άι Βασίλη με τον πιο άμεσο και ολοζώντανο τρόπο, φέρνοντας το χαμόγελο στα προσωπάκια τους , και δημιουργώντας συναισθήματα που θα κρατήσουν μια ζωή!

Μέσα από την εύκολη στη χρήση πλατφόρμα του Santaletter.gr , ο επισκέπτης μπορεί να δημιουργήσει εντελώς μόνος του, εξατομικευμένα βίντεο, τηλεφωνήματα, και επιστολές μόνο για το δικό του παιδί! Φανταστείτε τον ενθουσιασμό του παιδιού σας, το χαμόγελο, το φως στο πρόσωπό του, όταν συνειδητοποιήσει ότι ο Άγιος Βασίλης ενδιαφέρθηκε ΕΙΔΙΚΑ για το άτομό του. Φανταστείτε την φατσούλα του παιδιού σας όταν ακούσει στο τηλεφώνημα, η δει στο βίντεο, τον Αι Βασίλη να το φωνάζει με το όνομα του, να το επιβραβεύει για τις σχολικές του επιδόσεις, να το ενημερώνει σχετικά με το δώρο που έχει ζητήσει αλλά και για τις μικρές επιτυχίες και νίκες του για τη χρονιά που πέρασε. Ο Άγιος Βασίλης ξαφνικά γίνεται συνοδοιπόρος που ενθαρρύνει και επιβραβεύει τις προσπάθειες του παιδιού σας αλλά και φίλος που δίνει συμβουλές για τη νέα χρονιά που έρχεται.

thumb_02

Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να επισκεφτείτε το santaletter.gr, να επιλέξτε μια από τις προσφερόμενες υπηρεσίες , και να ακολουθήσετε τις οδηγίες για να δημιουργήσετε το δικό σας μήνυμα για το παιδί σας, το οποίο όμως θα μεταφέρει ο ίδιος ο Άγιος Βασίλης! Μνήμες, νοσταλγία και φυσικά μαγεία είναι η υπηρεσίες που έχουν σκοπό να προσφέρουν τα ξωτικά που περιμένουν άγρυπνα στο εργαστήρι τους στον μακρινό Βόρειο Πόλο, τις παραγγελίες σας.

Το SantaLetter.gr πραγματοποιεί τις ευχές των δικών σας παιδιών αλλά και των παιδιών που φιλοξενούνται στην Κιβωτό του Κόσμου και τους υπόσχεται ένα αξέχαστο και ανεκτίμητο δώρο γεμάτο ξωτικά, μαγεία, ελπίδα, μνήμες, παιδικότητα και… χρυσόσκονη.

Μην αφήσετε το όνειρο του Άγιου Βασίλη να σβήσει. Αυτήν την εποχή το έχουμε όλοι ανάγκη!

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.