Ευχαριστήριο από το 2ο δημοτικό σχολείο Ωραιοκάστρου

Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος ο ετήσιος Αποκριάτικος Χορός που διοργάνωσε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Γαλήνης Ωραιοκάστρου. Η εκδήλωση έγινε στον χώρο του σχολείου μένοντας πιστοί στην πεποίθηση ότι ο χώρος αυτός πρέπει να αποτελεί το επίκεντρο κάθε ψυχαγωγικής, πολιτιστικής και δημιουργικής έκφρασης.
Ο σύλλογος θέλει από καρδιάς να ευχαριστήσει, τους μικρούς μαθητές που με τόση φαντασία και επιμέλεια μεταμφιέστηκαν και μετείχαν σε αυτήν την εκδήλωση σκορπίζοντας παντού τα χαμογελά τους και παρασύροντας τους πάντες με την ζωντάνια τους, τους φίλους γονείς, κηδεμόνες και υποστηρικτές του συλλόγου μας που για ακόμη μία φορά απέδειξαν έμπρακτα την αγάπη τους για το σχολείο και στάθηκαν αρωγοί στην προσπάθειά μας, όλα τα καταστήματα, τις επιχειρήσεις και τους φορείς που μας χορήγησαν δώρα και αγαθά, όπως επίσης και όσους συνέβαλλαν καθοριστικά στην υλοποίηση αυτής της γιορτής.
Ένα θερμό ευχαριστώ
Το ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Γαλήνης Ωραιοκάστρου
image

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.